Voormalig president Donald Trump scheurde “Amerika haat mensen die” de Verenigde Staten vertegenwoordigen in een video die donderdag op Truth Social werd gepost.

Trump voerde aan dat de grootste bedreiging voor de westerse beschaving niet Rusland of een andere buitenlandse tegenstander was, maar onderlinge strijd in de Verenigde Staten

“Ons establishment van het buitenlands beleid blijft proberen de wereld in conflict te slepen met een nucleair bewapend Rusland, gebaseerd op de leugen dat Rusland onze grootste bedreiging vormt. Maar de grootste bedreiging voor de westerse beschaving van vandaag is niet Rusland. Het is waarschijnlijk, meer dan wat dan ook. , onszelf en enkele van de vreselijke mensen die de Verenigde Staten haten die ons vertegenwoordigen. Het is de afschaffing van onze nationale grenzen”, zei Trump.

“Het is het falen van het controleren van onze eigen steden. Het is de vernietiging van de rechtsstaat van binnenuit. Het is de ineenstorting van het kerngezin en de vruchtbaarheidscijfers, zoals niemand anders het kan geloven. Het zijn de marxisten die willen dat we een Goddeloze natie die het altaar van ras, geslacht en milieu aanbidt, en het is de globalistische klasse die ons volledig afhankelijk heeft gemaakt van China en andere vreemde landen die ons haten. (GERELATEERD: Scarborough somt ‘legitieme’ redenen op om Biden te bekritiseren)

“Deze globalisten willen al Amerika’s kracht, bloed en schatten verspillen, jagen op monsters en geesten in het buitenland – terwijl ze ons afleiden van de ravage die ze hier in eigen land aanrichten. Deze krachten doen meer dan schade aan Amerika die Rusland en China zouden kunnen nooit van gedroomd. Het verdrijven van het zieke en corrupte establishment is de monumentale taak van de volgende president’, vervolgde hij. ‘En ik ben de enige die het kan. Ik ben de enige die de klus kan klaren. Ik weet precies wat ik moet doen.

Trump riep donderdag ook op tot “vrede zonder uitstel”, en zei dat er een volledige herziening van het Pentagon nodig was. Trump waarschuwde dat naarmate de oorlog in Oekraïne voortduurt, “we een wereldoorlog riskeren”.

“Het ministerie van Buitenlandse Zaken, de defensiebureaucratie, de inlichtingendiensten en al het andere moeten volledig worden gereviseerd en herbouwd om de deep staters te ontslaan en Amerika op de eerste plaats te zetten.”