vertegenwoordiger Republikeins. August Pfluger uit Texas zal vrijdag wetgeving invoeren om het voor wetshandhavers gemakkelijker te maken om te reageren op noodsituaties in schoolzones, heeft de Daily Caller News Foundation vernomen.

De wet, genaamd de Police Officers Child Protection Act, zou actieve en gepensioneerde wetshandhavers toestaan ​​om verborgen vuurwapens te dragen in een schoolgebied om studenten te beschermen en zou daar worden gewijzigd Wet wapenvrije schoolzones. Republikeinse vertegenwoordigers. Nicole Malliotakis en Claudia Tenney uit New York en Don Bacon uit Nebraska zijn co-sponsors van de wetgeving, die wordt onderschreven door de Texas Public Policy Foundation en de National Association for Gun Rights. (GERELATEERD: ‘Starve the Red States’: linkse mediafiguur roept op tot ‘economische burgeroorlog’ op wapens)

“Ik ben een vader van drie dochters en ik sluit me aan bij miljoenen Amerikanen om mijn dochters elke dag naar school te sturen en erop te vertrouwen dat ze zich in een veilige omgeving bevinden”, zei Pfluger in een verklaring aan de Daily Caller News Foundation. “Ik introduceer de wet op de kinderbescherming van politieagenten om politieagenten buiten dienst en gepensioneerde politieagenten toe te staan ​​vuurwapens te dragen in een schoolgebied en kinderen te beschermen. Deze wetgeving stelt meer wetshandhavers in staat om te reageren op een noodsituatie en het gebied te beveiligen. Wet handhavers verliezen hun vredesmissie niet alleen omdat ze niet op tijd zijn.

Democratische leden van het Congres, zoals Reps. decaan phillips van Minnesota en Jason Raaf uit Colorado verzette zich tegen het bewapenen van leraren op scholen en zei dat dit het gevaar voor studenten zou vergroten. Echter, in mei 2022 Trafalgar Group vragenlijst toonde aan dat 57,5% van de respondenten van mening was dat scholen gevaarlijker werden door leraren te verbieden wapens te dragen.

(Photo by RYAN LIM/AFP via Getty Images)

Een schutter doodde in mei 2022 19 kinderen en twee leraren op de Robb Elementary School in Uvalde, Texas, voordat agenten van de grenspolitie het klaslokaal bestormden en hem dodelijk neerschoten. President Joe Biden heeft het Congres opgeroepen om zogenaamde aanvalswapens te verbieden sinds die schietpartij en een andere in een Buffalo-supermarkt waarbij 10 mensen om het leven kwamen.

Biden kondigde dinsdag een uitvoerend bevel aan om het aantal antecedentenonderzoeken bij wapenverkopen te verhogen. Het streven van de president naar wapenbeheersing heeft zowel in het Congres als in de rechtbanken op aanzienlijke weerstand gestuit, met rechtszaken aangespannen tegen uitvoerende bevelen op zogenaamde spook geweren En geweer beugels in behandeling bij de rechtbanken.

Het Hooggerechtshof schrapte de eis van New York dat een persoon die een vergunning voor verborgen vervoer aanvraagt, een “goede reden” moet aantonen in een 6-3-uitspraak geschreven door Associate Justice Clarence Thomas op 23 juni.

“Omdat de staat New York alleen vergunningen voor het openbaar vervoer afgeeft wanneer een aanvrager blijk geeft van een speciale behoefte aan zelfverdediging, concluderen we dat het vergunningstelsel van de staat in strijd is met de grondwet”, zei Thomas. schrijven voor een 6 tot 3 meerderheid in New York State Rifle and Pistol Association v. Brun.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.