House Committee on Oversight and Accountability Voorzitter Rep. James Comer, een Republikein uit Kentucky, vraagt ​​om een ​​getranscribeerd interview met Rob Walker, een medewerker van de familie Biden, heeft The Daily Caller vernomen.

A notitie gepubliceerd door de toezichtscommissie onthulde donderdag dat leden van de Biden-familie meer dan $ 1,3 miljoen aan betalingen hadden ontvangen van rekeningen die aan Rob Walker waren gekoppeld.

“De Oversight and Accountability Committee onderzoekt de betrokkenheid van president Biden bij de zakelijke praktijken van zijn familie. De commissie heeft u geïdentificeerd als een kritische getuige in deze zaak en heeft bewijs beoordeeld waaruit blijkt dat u miljoenen dollars hebt ontvangen van een Chinees energiebedrijf en elders. nodigt u uit om deel te nemen aan een getranscribeerd interview met medewerkers van de commissie”, luidt de brief.

LEES HIER DE VOLLEDIGE BRIEF:

Brief aan Rob Walker door James Lynch

Uit gedagvaarde financiële gegevens blijkt dat ten minste drie familieleden van Biden, Hallie, James en Hunter Biden, betalingen hebben ontvangen van Robinson Walker LLC, vond de commissie. De betalingen kwamen nadat Walker een overboeking van $ 3 miljoen had ontvangen van een Chinees energiebedrijf. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: Chinees bedrijf dat Biden Associates financierde, nauw verbonden met functionarissen van de Communistische Partij)

“Rob Walker is een kroongetuige in ons onderzoek naar de betrokkenheid van president Biden bij de plannen van zijn familiebedrijf. Nadat hij twee maanden nadat de vice-president Biden had verlaten een uitbetaling van $ 3 miljoen had ontvangen van een Chinees energiebedrijf, stuurde Rob Walker vervolgens meer dan $ 1 miljoen aan extra betalingen naar rekeningen van de Biden-familie en een vergelijkbaar bedrag naar een andere medewerker van de Biden-familie”, zei de voorzitter van de toezichtscommissie. zei Comer.

“Uit deze gegevens blijkt dat de drie partijen waarschijnlijk allemaal een derde van het geld uit China hebben ontvangen en het is onduidelijk welke diensten in ruil daarvoor werden geleverd. Over de familierelaties van Biden gesproken, Rob Walker zei ooit dat hem ontmaskeren “ons allemaal zou begraven, man”. .” Waarom? De Oversight Committee heeft veel vragen voor Rob Walker en we kunnen niet wachten om antwoorden te krijgen voor het Amerikaanse volk.