Een belangrijk kantoor binnen de Internal Revenue Service (IRS), dat pleit voor belastingbetalers, zei donderdag dat de verhoging van de financiering van $ 79,6 miljard in de Democrats’ Inflation Reduction Act (IRA) te veel gericht is op handhaving en audits, terwijl er weinig wordt gedaan om de Amerikaanse belastingbetalers te helpen. volgens een rapport.

Decennialang had de IRS te weinig geld, was niet in staat meer personeel aan te nemen en zijn technologie bij te werken, wat leidde tot maandenlange vertragingen., als gevolg naar het rapport van de Taxpayer Advocate Service (TAS). President Joe Biden ondertekende in augustus 2022 de wet bij de IRA, waardoor de IRS de komende 10 jaar een aanzienlijke budgetverhoging kreeg om nieuwe officieren aan te nemen en de activiteiten, faciliteiten en diensten van de IRS uit te breiden.

De IRA “heeft het geld toegewezen op een manier die niet voldoet aan de behoeften van de Amerikaanse belastingbetalers, inclusief individuen, gezinnen en bedrijven”, zegt het rapport, geschreven door advocaat Erin Collins. (GERELATEERD: Democraten zijn van plan bijna $ 80 miljard uit te geven om de IRS te overtreffen)

Erin M. Collins, National Taxpayer Advocate, Taxpayer Advocate Service getuigt voor de House Committee on Oversight and Reform op 7 oktober 2020 in Washington, DC.  Het Huis heeft IRS-commissaris Charles Rettig opgeroepen om te getuigen naar aanleiding van een rapport van de New York Times over de belastingaangifte van de Amerikaanse president Donald Trump.

WASHINGTON, DC – OKTOBER 07: Erin M. Collins, National Taxpayer Advocate, Taxpayer Advocacy Service, getuigt voor de House Committee on Oversight and Reform op 7 oktober 2020 in Washington, DC. (Foto door Tasos Katopodis/Getty Images)

Van de bijna $ 80 miljard werd slechts $ 3,2 miljard toegewezen aan belastingbetalerdiensten, terwijl $ 45,6 miljard werd besteed aan wetshandhaving, goed voor 90% van het totale budget, volgens het rapport. Er werd nog eens $ 4,8 miljard verstrekt om de kerntechnologieën die door het bureau worden gebruikt te upgraden.

“De topprioriteit voor de belastingdienst zou nu moeten zijn om de dienstverlening aan de belastingbetaler te verbeteren, vooral na de moeilijkheden van de afgelopen jaren, en om dit te doen heeft de IRS meer geld nodig in de rekeningen van de belastingbetaler, de belastingbetaler en de BSM. Ten tweede, de De IRS moet een passend evenwicht vinden tussen belastingbetaler en handhaving’, zei Collins.

“De belastingbetalers van ons land verdienen een responsieve en respectvolle belastingdienst die alle belastingbetalers eerlijk dient, die niet belastend is voor individuen, gezinnen en bedrijven, en die vertrouwen wekt in ons belastingstelsel”, schreef Collins.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.