Een prominente schrijver en podcaster zei woensdag dat conservatieven “geen mening mogen hebben” over onderwerpen als klimaatverandering en vaccins.

“We zwemmen in een zee van desinformatie, waar je mensen hebt die de mening van miljoenen anderen aan het wankelen brengen, die geen mening over deze onderwerpen zouden moeten hebben. Er is geen scenario waarin je je mening over de veiligheid van vaccins zou moeten krijgen.” of klimaatverandering, of de oorlog in Oekraïne, of wat we ook maar willen praten over Candace Owens, toch?” Sam Harris, auteur en podcaster, verwijzend naar de Daily Wire-presentator die botste met voormalig president Donald Trump over vaccins tijdens een gesprek in december 2021. (GERELATEERD: ‘Wie denk je dat je bent?’: Rep. Boebert grilt ex-Twitter-execs voor ‘schaduwban’ van zijn account)

SHOW:

Harris rechtvaardigde het gebruik van een “linkse samenzwering” om Trumps herverkiezingsbod voor 2020 te verslaan in een interview in augustus 2022, waarbij hij de voormalige president een “existentiële bedreiging voor de democratie” noemde en verwees naar de censuur van oktober 2020 rapport door de New York Post over de inhoud van een laptop achtergelaten door Hunter Biden door Twitter en Facebook.

Ze is geen relevante expert over een van deze onderwerpen. En bovendien lijkt het haar niets te kunnen schelen, of wel?” vervolgde Harris. En ze leeft in een cultuur die die onverschilligheid heeft versterkt tot een bedrijfsmodel, een effectief bedrijfsmodel, toch? Dit alles heeft iets heel Trumpiaans.

Harris beweerde eerder dat verkooppunten als de New York Times geen tijd zouden hebben gehad om de inhoud van de laptop te verifiëren.

De Daily Caller News Foundation bevestigde snel de authenticiteit van een van de e-mails in oktober 2020, terwijl The New York Times de authenticiteit van de gegevens in maart 2022 bevestigde in een artikel over de onderzoeken van de afdeling naar Biden of Justice.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.