Fox News-presentator Tucker Carlson riep de Republikeinse senator uit de kast. Lindsey Grahams reactie op het neerhalen van een Amerikaanse drone boven de Zwarte Zee.

“Wat zou Ronald Reagan doen? Oh, goede vraag, senator Graham,’ zei Carlson, mede-oprichter van de Daily Caller News Foundation na het uitzenden van een clip waarin de senator eist dat Russische vliegtuigen worden neergeschoten. “Ronald Reagan’s presidentschap van twee termijnen was opmerkelijk omdat hij de Russische luchtmacht niet de oorlog verklaarde en daarom de Verenigde Staten geen oorlog voerden tegen Rusland en dat daardoor miljoenen levens zijn gered. Dat is iets.” (GERELATEERD: Biden Admin heeft een ‘buitenaardse verbinding’ met wat er echt gebeurt in Amerika, zegt Tucker Carlson)

Een Russisch vliegtuig kwam dinsdag in botsing met een Air Force MQ-9 Reaper-drone na een reeks manoeuvres, waaronder het morsen van vliegtuigbrandstof op de drone. De drone stortte neer in de Zwarte Zee, waar regeringsfunctionarissen van Biden zeiden dat er stappen waren ondernomen om het vermogen van Rusland om de drone te besturen te “minimaliseren” als deze zou worden teruggevonden.

Graham zei dinsdag dat de Verenigde Staten elk Russisch gevechtsvliegtuig dat Amerikaanse bezittingen “bedreigt” moet neerschieten, Newsweek gemeld. “Als je ooit een andere Amerikaanse troef nadert die in internationale wateren vliegt, wordt je vliegtuig neergeschoten”, zei hij.

SHOW:

“Lindsey Graham vertelt ons dat we de Russische luchtmacht moeten aanvallen. Waarom nu? Laten we eens kijken. Maandag was er een belangrijke ontwikkeling in de presidentiële race van 2024. We stuurden een lijst met vragen naar de waarschijnlijke Republikeinse kandidaten en vertelden hen wat hun standpunt was over de oorlog in Oekraïne,” zei Carlson, verwijzend naar vragen hij stuurde naar een aantal kandidaten en potentiële kandidaten voor de Republikeinse presidentiële nominatie.

“We verwachtten dat de meesten van hen het eens zouden zijn met Lindsey Graham en vrijwel elke functionaris in Washington, DC,” vervolgde Carlson. “Maar nee, dat is niet wat er is gebeurd. In feite is het tegenovergestelde gebeurd. Vrijwel, zonder uitzondering, heeft elke Republikeinse presidentskandidaat, van de lang geregistreerde Donald Trump tot Ron DeSantis, Greg Abbott, Kristi Noem, Vivek Ramaswamy en anderen, zich tegen het idee gekeerd. van een hete oorlog met Rusland.

Carlson merkte op dat de Republikeinse gouverneur. Ron DeSantis uit Florida, die zich officieel niet kandidaat heeft gesteld, beschreef de oorlog in Oekraïne als een “territoriaal geschil” tussen dat land en Rusland. Carlson merkte ook op dat de liberale media Republikeinse kandidaten en potentiële kandidaten hebben bekritiseerd vanwege hun standpunt.

“Hoe kun je de democratie verdedigen en een oorlog voeren die de bevolking niet wil? Je kan niet. Dus ze raken in paniek, “zei Carlson. “Hun reactie is echt interessant. In plaats van te reageren met argumenten of redenen, Amerikanen ervan te overtuigen dat oorlog met Rusland hen op de een of andere manier ten goede zal komen, dringen ze alleen maar aan op oorlog met Rusland.

Graham reageerde niet onmiddellijk op een DCNF-verzoek om commentaar.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.