TRUMP KRACHT EEN — De bijnaam “Ron Meatball” is “te grof” om de gouverneur van Florida te beschrijven. Ron DeSantis, voormalig president Donald Trump, vertelde The Daily Caller.

“Ik gebruik die naam niet. Hij wordt door andere mensen gebruikt. Ik hou niet van die naam, ik vind hem te onbeleefd”, zei Trump op weg naar Iowa, de belangrijkste nationale correspondent van The Daily Caller, Henry Rodgers. (GERELATEERD: Trump maakt eerste stop in Iowa voor campagne in 2024, kondigt leiderschapsteam aan)

“Ik ben een heel ongemanierd persoon”, voegde Trump er lachend aan toe.

“Gehaktbal Ron” was gemeld volgens de New York Times privé door Trump worden gebruikt om de potentiële kandidaat voor 2024 te beschrijven, maar Trump heeft sindsdien ontkend de bijnaam te gebruiken.

“Al het nepnieuws is dat ik veel van mijn tijd besteed aan het bedenken van een goede ‘bijnaam’ voor Ron DeSanctimonious, die duidelijk het presidentiële ‘gedoe’ gaat proberen. Ze hebben allemaal 100% ongelijk, ik niet denk er zelfs over na. niet – Een zeer onbelangrijk onderwerp voor mij!!!” Bezit schrijven op Truth Social in februari.

Trump voegde eraan toe dat “DeSanctus” – een bijnaam die hij in het openbaar heeft gebruikt om naar DeSantis te verwijzen – verwijst naar “wanneer je iets voor iemand doet en ze niet beantwoorden”.

“Ik gebruik de naam Ron DeSanctimonious of Ron DeSanctus, wat slechts een kortere versie is, ik heb ze allebei gebruikt. Ik kan ‘DeSanctimonious’ niet twee keer in dezelfde paragraaf gebruiken…ze werken best goed samen Sommige mensen vinden ze leuk , sommige mensen niet, ‘vervolgde Trump.

DeSantis “hield niet van politiek, hij had voor een advocatenkantoor moeten gaan werken of zoiets, en hij kwam naar me toe, hij vroeg om goedkeuring. Ik zei: ‘je bent nu zo dood, geen enkele goedkeuring gaat je redden.” George Washington gaat je niet redden. En hij zei: “Ik zeg je, als je me goedkeurt, heb ik een kans.” Ik dacht waarom niet, dus stak ik mijn duim omhoog”, zei Trump.

Jaren na de goedkeuring van Trump weigerde DeSantis te zeggen of hij het tegen hem op zou nemen als president, zei Trump.

“Het mag niet gebeuren”, herinnert de voormalige president zich destijds.

“Hij was dood als een hond. Hij was een dode politicus”, zei Trump vóór de goedkeuring.

“Maar ik heb nooit het woord ‘gehaktballetjes’ gebruikt. Ik weet het niet, ik vind het niet leuk”, besloot hij.