De FBI heeft onlangs haar statistieken over haatmisdrijven voor 2021 bijgewerkt en meldde dat uit aanvullende gegevens bleek dat antisemitische haatmisdrijven volgens het rapport zijn gedaald van 324 incidenten naar 814.

De FBI kwam onder intensief toezicht te staan ​​​​van Joodse groepen toen het in december 2022 voor het eerst zijn Hate Crimes Report uit 2021 uitbracht, nadat het had vastgesteld dat verschillende grote steden met een grote Joodse bevolking hun aantal niet hadden opgegeven. In zijn maandagupdate rapportNationale gegevens van de FBI toonden aan dat antisemitische haatmisdrijven meer dan verdubbeld zijn van 324 naar 814 in 2021. (GERELATEERD: Lichte straffen voor antisemitische aanvallen vormen een gevaarlijk precedent, waarschuwen experts)

Ook het aantal slachtoffers is tussen 2020 en 2021 met 38 gestegen.

Antisemitische aanvallen stegen met 16% in vergelijking met 2020, met 109 gemelde incidenten. Haatmisdrijven stegen in het algemeen tot 10.840 incidenten, het hoogste aantal sinds meer dan twee decennia, in tegenstelling tot de 7.262 die oorspronkelijk werden gerapporteerd. als gevolg aan de Anti-Defamation League.

LONDEN, ENGELAND - MAART 26: Demonstranten houden borden vast terwijl ze op 26 maart 2018 in Londen, Engeland demonstreren op Parliament Square tegen antisemitisme.  De Board of Deputies van Britse Joden en de Jewish Leadership Council schreven een brief waarin ze Labour-leider Jeremy Corbyn ervan beschuldigden de kwestie van antisemitisme in zijn partij niet aan te pakken.  De heer Corbyn heeft vandaag zijn excuses aangeboden aan Joodse groepen voor

LONDEN, ENGELAND – 26 MAART: Demonstranten houden borden vast terwijl ze op 26 maart 2018 in Londen, Engeland op Parliament Square demonstreren tegen antisemitisme. (Foto door Jack Taylor/Getty Images)

De FBI herhaald zijn eerdere redenering voor het aanvankelijke gebrek aan gegevens, met het argument dat het National Incident Reporting System (NIBRS), dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2015, het voor politiediensten in sommige steden moeilijker maakte om gegevens te rapporteren, in een verklaring bij het rapport.

“De overgang van de gepensioneerde SRS naar de meer gedetailleerde NIBRS heeft geresulteerd in een aanzienlijk lagere deelname van instanties aan het UCR-programma, inclusief het verzamelen van gegevens over haatmisdrijven”, aldus de FBI. “Dit heeft geresulteerd in een ontoereikende weergave van door vooringenomenheid gemotiveerde misdaadincidenten in het land. Daarom heeft het UCR-programma ervoor gekozen om de acceptatie van SRS-gegevens tijdelijk te herstellen om de statistieken over haatmisdrijven voor 2021 te vergroten om een ​​meer gedetailleerd verslag van haatmisdrijven te presenteren. incidenten gemeld aan de politie.

Het argument viel niet in goede aarde toen het oorspronkelijke rapport werd vrijgegeven nadat joodse gemeenschappen erop hadden gewezen dat grote steden met een grote joodse bevolking opvallend afwezig waren in het oorspronkelijke rapport, waaronder New York, Miami en Los Angeles. Het gebrek aan gegevens van deze afdelingen deed de bezorgdheid rijzen dat antisemitische haatmisdrijven aanzienlijk te weinig werden gerapporteerd.

Kenneth Marcus, oprichter en president van het Louis D. Brandeis Center for Human Rights Law, vertelde de Daily Caller News Foundation dat het nieuwe rapport bewijst dat haatmisdrijven “onder deze regering zijn toegenomen”.

“Ik ben blij te zien dat de Biden-administratie eindelijk nauwkeurigere gegevens levert, wat ze in de eerste plaats had moeten doen”, zei Marcus. “Het is jammer dat ze deze actie niet eerder hebben ondernomen. taak voor de buitengewone incompetentie die in hun vorige rapport aan het licht kwam. Wanneer burgers valse informatie aan de FBI verstrekken, worden ze aangeklaagd, [but] Wanneer de FBI valse informatie aan het publiek geeft, willen ze een revisie uitvoeren.

FBI-woordvoerster Holly Morris vertelde de DCNF dat het bureau van plan was “de gegevens met terugwerkende kracht te accepteren” vanwege de grote mazen die door het nieuwe systeem zijn gecreëerd.

“[T]er is een afname van de gegevens omdat veel bureaus de overgang van hun incassomethode naar NIBRS niet hebben kunnen voltooien”, legt Morris uit. “De impact van deze afname van gegevens over haatmisdrijven – een verzameling waarbij schattingen niet worden gebruikt – is aanzienlijk geweest als het gaat om het geven van een nationaal beeld. Daarom heeft het UCR-programma ervoor gekozen om met terugwerkende kracht gegevens te accepteren van wetshandhavingsinstanties die nog bezig waren met het verzamelen van gegevens over haatmisdrijven. het als onderdeel van SRS in 2021 om een ​​nauwkeuriger beeld te geven van gerapporteerde haatmisdrijven in de Verenigde Staten.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.