Google I/O-aankondiging

Schermafbeelding:: Soendar Pichai/Google

Google kondigde deze week zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie aan saaie manier mogelijk – met een: Glazen ui-uitnodiging in puzzelstijl: moedig ontwikkelaars aan om hun vrienden mee te nemen voor “de lol”. Google heeft eindelijk onthuld dat Google I/O 2023 een hybride evenement zal zijn dat plaatsvindt op 10 mei in het Shoreline Amphitheatre in Mountain View, Californië.

Meer specifiek lijkt het erop dat de conferentie: op een dag dit jaar, in plaats van normaal 2-3 extra dagen breakout-sessies na het eerste gesprek. Hoe dan ook, we zullen hier zijn om de nieuwe aankondigingen in te luiden, en we zijn al aan het kijken naar wat er op de lijst zou kunnen staan ​​voor Google’s jaarlijkse “State of the Union”-adres.

Het bedrijf gebruikt doorgaans Google I/O om reclame te maken voor zijn inspanningen op het gebied van AI en machine learning. Dat zullen er dit jaar genoeg zijn, met zoveel nieuwe spelers die AI gaan gebruiken. Maar die zullen er waarschijnlijk ook zijn nieuws over de Google-producten waar we dagelijks op vertrouwen.