Inhoud van het artikel

Het blijft gebeuren.Keer op keer zijn de Calgary Flames hun tegenstander te slim af en meestal te slim af.Keer op keer kunnen ze het doel dat ze nodig hebben niet vinden en zijn ze tergend kort, wat hen wel eens een playoff-plek zou kunnen kosten.

Advertentie 2

Inhoud van het artikel

Het gebeurde vrijdagavond opnieuw, toen de Flames (29-24-13) met 3-1 verloren van de Anaheim Ducks (22-35-9) in de Scotiabank Saddledome.

Inhoud van het artikel

Iedereen is het zat.

“Het is alsof het hele seizoen hetzelfde verhaal is geweest”, zei Flames-verdediger Rasmus Andersson. “”Het is gemakkelijk om te zeggen verkeer en al dat soort dingen, maar iemand moet scoren (een doelpunt). vinden.

Inhoud van het artikel

“Als de wedstrijd op het spel staat, hebben we de spelers nodig om op te staan ​​en die goals te maken en het is het hele seizoen hetzelfde verhaal. We hebben wedstrijden gespeeld en wedstrijden gedomineerd en we blijven ze verliezen.

In alle opzichten was het verlies van vrijdag opnieuw een verlies van één doelpunt. Alleen een leeg net van Derek Grant bezorgde de Ducks twee doelpunten. The Flames hebben dit seizoen 11 wedstrijden verloren met een doelpunt in de reglementen, evenals 13 in verlengingen.

Inhoud van het artikel

Advertentie 3

Inhoud van het artikel

Het is duidelijk ongelooflijk frustrerend, vooral tegen een Ducks-team dat ver verwijderd is van een playoff-positie, maar een geweldige prestatie kreeg van John Gibson in het net en 35 schoten redde. Veel goals lijken dat te doen tegen de Flames.

En het was een wedstrijd die de Flames moesten winnen, hoe goed de keeper van de tegenstander ook was. Een overwinning zou hen binnen twee punten hebben gebracht van de Winnipeg Jets, die tweede staan ​​op de Wild Card in de Western Conference. Gemiste kans, waarschijnlijk omdat het precies dat was.

Het was niet door een gebrek aan inspanning, maar de Flames konden het gewoon niet redden, ze konden gewoon niet het doel vinden dat ze nodig hadden om iets uit de wedstrijd te redden. Het is niet zo veel ingewikkelder dan dat.

Advertentie 4

Inhoud van het artikel

“Het voelt behoorlijk repetitief”, zei Flames-verdediger MacKenzie Weegar. “We moeten manieren vinden om te winnen.

“Ik denk dat het gewoon is dat we moeten begrijpen dat we vechten voor ons leven en dat iedereen in de zaal manieren moet vinden om een ​​beetje beter te worden. Aanvallend denk ik dat iedereen een beetje moet opstaan. meer. Onze verdediging Het spel gaat goed. We beperken kansen, we beperken schoten, maar ik geloof dat ik, ook ikzelf, op de grote momenten moet ingrijpen en een doelpunt moet maken of een spel moet opzetten en dat doe ik niet momenteel.

Terugkijkend is het misschien een beetje moeilijk voor de Flames om volledig te begrijpen hoe ze deze hebben verloren, maar we hebben het dit seizoen al te vaak gezegd.

Advertentie 5

Inhoud van het artikel

In de eerste helft waren ze de betere ploeg, maar konden het net niet vinden. reden om aan te nemen dat als de Flames zouden kunnen doorbreken, ze in goede staat zouden zijn.

Dat bleek echter niet het geval.

Vroeg in de tweede periode loste Elias Lindholm een ​​schot op het net dat tegen het been van Mikael Backlund stuiterde. Het was geen lucky bounce, maar een goede bounce. Het soort rebound dat de Flames dit seizoen zelden hebben gehad.

De Ducks vochten echter vrijwel onmiddellijk terug, waarbij Max Comtois hen iets meer dan een minuut nadat Backlund had gescoord op voorsprong zette en Brett Leason hen vier minuten later op voorsprong zette.

Reclame 6

Inhoud van het artikel

Van daaruit bestookten de Flames Gibson met schoten, ze hadden kansen, veel kansen.Maar ze konden het niet afmaken.

Het is eerder gebeurd, het kan niet nog een keer gebeuren, of elke hoop die de Flames hebben om een ​​wonderbaarlijke playoff-push te maken, zal de bodem in worden geslagen.

LAAT HET IN HET VERLEDENDe onlangs verworven Flames-verdediger Troy Stecher was betrokken bij een extreem verhit incident met Ducks-aanvaller Trevor Zegras in januari, terwijl Stecher nog bij de Arizona Coyotes was.

Dit trok veel aandacht omdat de twee spelers oprecht woedend op elkaar leken, wat leidde tot vragen over de oorzaak van dit alles.

Stecher werd vrijdagochtend na de training naar de situatie gevraagd, maar stond erop dat die wedstrijd niet zou worden uitgesteld, zeker niet nu hij bij een nieuw team zit.

Reclame 7

Inhoud van het artikel

“Ik speel nu voor de Calgary Flames en we proberen een plek in de play-offs te behalen”, zei Stecher. “Dat is naar mijn mening overdreven door de media, niet om met de vinger te wijzen, maar gewoon de tijd waarin we leven, waar alles onder de loep wordt genomen. Ik ben verder gegaan en ik weet zeker dat hij dat ook doet, en zoals ik blijf zeggen, ik ben hier om de Flames te helpen winnen en te proberen een playoff-plek te vinden, dus ik moet mijn individuele overtuigingen opzij zetten en proberen dit team zo snel mogelijk te helpen winnen.”

Ze leken geen vluchtige interacties te hebben in de wedstrijd van vrijdag.MOMENTOPNAME

De Flames deden een veldverkenning voor de wedstrijd van vrijdagavond. Ze hadden er al een gemaakt voor hun Aboriginal Celebration Night-wedstrijd afgelopen weekend … Jonathan Huberdeau raakte de paal tijdens een powerplay in de eerste periode voor de Flames. Het ijzer is echt geweldig… De Ducks raakten ook een paal in de tweede periode, dus het is waarschijnlijk redelijk om erop te wijzen dat als er een slechte puckkans was op vrijdagavond, het in beide richtingen ging… Je moet vraag me af of er een manier is om Walker Duehr weer uit de line-up te krijgen… Toen Markstrom het eerste doelpunt van de Ducks toestond, had hij 98 minuten en 35 seconden hockeytijd voorbij zonder er een toe te staan. Indrukwekkend … Chris Tanev veegde een puck van de lijn met ongeveer zeven minuten te gaan in de derde periode. zou op dat moment een seizoensbesparing kunnen zijn.

daustin@postmedia.com

www.twitter.com/DannyAustin_9

opmerkingen

Postmedia zet zich in voor een levendig maar beschaafd discussieforum en moedigt alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Het kan tot een uur duren voordat reacties zijn gemodereerd voordat ze op de site verschijnen. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben e-mailmeldingen ingeschakeld – u ontvangt nu een e-mail als u een antwoord op uw opmerking ontvangt, als er een update is voor een reactiethread die u volgt of als een gebruiker uw opmerkingen volgt. om uw e-mailinstellingen aan te passen.

Doe mee aan het gesprek

Advertentie 1