Grafisch met Richardson en het BBC Sport Gossip-logo

Tottenham De Braziliaanse spits Richarlison, 25, is toegetreden Parijs St Germain Franse spits Kylian Mbappé, 24, en: Benfica De Portugese spits Gonçalo Ramos, 21, als mogelijke vervanger van de Franse spits Karim Benzema, 35, op Real Madrid. (Mundo Deportivo – in het Spaans)externe link:

Mbappé nam contact op Real Madrid afgelopen zomer – via zijn “entourage” – en zei spijt te hebben van het accepteren van een nieuw contract met: PSG en vroeg de La Liga-kampioenen om hem te contracteren. (Mark)externe link:

Real Madrid wil Mbappé, maar hoop dat ze hem op een gratis transfer kunnen tekenen wanneer zijn PSG einde contract in 2024. (AS – in het Spaans)externe link:

Tottenham Engeland kapitein Harry Kane, 29, is: die van Manchester United het belangrijkste doelwit van de spits deze zomer. (Manchester avondnieuws)externe link:

Tottenhamzijn echter bereid om Kane te betrekken bij belangrijke beslissingen over de toekomst van de club, terwijl ze hem proberen over te halen zijn contract na 2024 te verlengen. (90 minuten)externe link:

die van Manchester City De Duitse middenvelder Ilkay Gündogan, 32, is ‘de meest haalbare optie’ voor: Barcelona: terwijl ze deze zomer hun middenveld willen versterken. (Sport – in het Spaans)externe link:

Oud: Chelsea De baas, de Duitser Thomas Tuchel, 49, overweegt Antonio Conte niet te vervangen omdat: Tottenham coach, tenzij hij zich kwalificeert voor de Champions League. (De voetbalinsider)externe link:

InterMilaan: overwegen om Conte, 53, voor de tweede keer aan te stellen als coach, terwijl ze zich voorbereiden op het ontslaan van Italiaanse landgenoot Simone Inzaghi, 46. (De voetbalinsider)externe link:

Conte kan vertrekken Tottenham aan het einde van het seizoen en vervangt de Portugees José Mourinho, 60, als: Rome: coach. (Voetbal Italië)externe link:

De Slowaakse verdediger Milan Skriniar, 28, heeft besloten te vertrekken InterMilaan: in de zomer en zal toetreden Paris Saint Germain als vrije agent. (Fabrizio Romano)externe link:

PSG heeft deze zomer een transferbudget van slechts 80 miljoen euro en zal minstens één van de Braziliaanse aanvallers Neymar, 31, en Lionel Messi, 35 jaar oud uit Argentinië willen verkopen, met als doel geld vrij te maken voor nieuwe rekruten . (Doel)externe link:

InterMiami: en Major League Soccer gebruiken “alle mogelijke middelen” om Messi deze zomer naar Amerika te lokken. (L’Equipe – in het Frans)externe link:

Brentford zal de Spaanse doelman David Raya, 27, deze zomer niet verkopen, tenzij ze een acceptabel bod ontvangen, aangezien ze klaar zijn om hem in 2024 gratis te laten gaan. (90 minuten)externe link:

Nottingham Forest zou aan het einde van het seizoen opnieuw kunnen tekenen, waarbij manager Steve Cooper een budget van meer dan £ 100 miljoen zal ontvangen als hij degradatie uit de Premier League vermijdt. (De voetbalinsider)externe link:

Arsenaal:, Liverpool:, Manchester United En: Newcastle United maken deel uit van de te spotten teams die van Rijsel: Kameroense middenvelder Carlos Baleba, 19. (90 minuten)externe link:

De familie Glazer wil verkopen: Manchester United voordat de transferperiode in juni opengaat als ze besluiten de club te verzilveren. (Telegraaf – abonnement vereist)externe link:

Express retour op zaterdag 11 maart
Express retour op zaterdag 11 maart

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner Voettekst