De markt voor autonome spelers in de NFL gaat woensdag open, maar maandag zijn de teams vrij om onderhandelingen te beginnen met felbegeerde spelers. La frénésie habituelle sera au rendez-vous et nous vous proposons 50 noms à surveiler dans cette période rocambolesque des emplettes annuelles. Aujourd’hui, 25 joueurs à l’attack et lundi, 25 autres en defense.

1. ORLANDO BRUIN JR.

Blokkeerder | Chefs | 26 ans

De bloqueur à gauche des Chiefs is een impasse contractueel tussen een dernier. Les deux clans n’arrivent pas à s’entendre à long terme. Het is de meest offensieve aanvaller die beschikbaar is op de markt en de chefs die niet beschikbaar zijn voor hun diensten. Après een moeilijk seizoensdebuut, il a excellé en deuxième moitie de parcours en protegeant très bien Patrick Mahomes. Son contrat sera toegift plus gigantische que sa gestalte.

2. MIKE MCGLINCHEY

Blokkeerder | 49ers | 28 ans

Après avoir été sélectionnée neuvième au total lors du repêchage de 2018, Mike McGlinchey heeft er niet voor gekozen om een ​​keuze te maken uit verschillende opties. Il n’en demeure pas moins qu’il est in het algemeen tres fiable, même s’il ne s’est pas établi comme un joueur dominant. Het is een atletische kwaliteit van een uitstekend merk dat appelleert als je verdringt op je eigen sol.

3. JAWAAN TAYLOR

Blokkeerder | Jaguars | 25 ans

Voilà een blok dat risico loopt op een enorm contrat-parce dat een uitstekende bescherming biedt. Volgens Pro Football Focus gaf hij slechts in 2,5% van zijn wedstrijden druk toe. Het is goed om te zien of de teams een tel-rendement hebben. Cependant, Taylor, invers, paraît très mal sur le jeu au sol. L’équipe qui sera entichée de lui devra avant tout miser sur le jeu aérien.

4. JIMMY GAROPPOLO

Kwart-arrière | 49ers | 31 ans

Après toute l’oncertitude de l’an dernier, Jimmy G n’avait finalement pas été échangé et était revenu à San Francisco comme reserviste. Il a ensemble retrouvé son rol de partant, avant de se blesser, ce qui devient recurrent dans son cas. En gezond, il demeure un fiable veteraan die een groot deel van de wedstrijden bevat. Voor een uitrusting, c’est non. Voor het effect van een tweede rol, is het een mooie optie.

5. JACOBI MEYERS

Ruimte ontvangen | Patriotten | 26 ans

Jakobi Meyers is misschien wel de meest interessante receiver op de markt… wat getuigt van de grote zwakte van de groep dit jaar! Als je weet dat Meyers niet mauvais is, met 804 randen en zes aanrakingen, weet je zeker dat het productief is. Over de statistieken van de elite. Reste qu’il n’a que 26 ans et qu’au sein d’une attaque of il ne serait pas la principale option, pourquoi pas ?

6. JUJU SMITH-SCHUSTER

Ruimte ontvangen | Chefs | 26 ans

Depuis saison avec les Steelers in 2018, Smith-Schuster heeft nooit een rol gespeeld. De wijziging van de lucht in Kansas City kon niet anders dan groots worden. Een assistent van de travailler door Patrick Mahomes en zijn statistische statistieken, met 78 passen captées voor 933 bermen. Les Chiefs, die zijn gerenoveerd door de groep receveurs van het oude seizoen, zijn geïnteresseerd in de tuin van Smith-Schuster die profiteerde van een heropleving voor de eerlijke sauter la banque.

7. MIJLSCHUURMACHINES

Porteur de ballon | Adelaars | 25 ans

Met 1269 verges au sol en 11 touchés bereikte Miles Sanders vorig seizoen persoonlijke hoogtepunten. Les Eagles zullen onmogelijk de luxe hebben om hun portier nummer één te dragen. Het is een rampzalig moment dat de laatste offensieven auraitan tegen het offensief van de Eagles, zonder parler dat de wijk Jalen Hurts een ton aan aandacht opeist. Sanders n’a capté que 20 passeert het laatste seizoen.

8. BEN KRACHTEN

Garde | Raven | 26 ans

De gardes die beschikbaar zijn op de mars kunnen niet worden gepluteerd, zonder toutefois être perçus comme des joueurs à tout casser. Ben Powers is het lot. Als je weet dat je meilleure saison en protection bent, kan het zijn dat je een kleine hoeveelheid van 338 livres op je au sol hebt. Il peut quand même fortifier l’intérieur d’une ligne offensive pour bien des équipes presenting des lacunes à ce chapitre.

9. ISAAC SEUMALO

Garde | Adelaars | 29 ans

In 2020 en 2021 beleefde Isaac Seumalo een aantal moeilijke momenten met blessures. Il a bien rebondi la saison dernière, comme tout le monde d’ailleurs sur la ligne des Eagles. Als er meerdere keren op de hoogte zijn dat Cam Jurgens een tweede ronde van een derde keer heeft gedaan en misschien wel het centrum van de tuin is, dan zal dit de functie van laisser filer Seumalo aanwakkeren.

10. DALTON SCHULTZ

Ailier toenadering | Cowboys | 27 ans

Il n’y a pas de meilleur ailier toenadering beschikbaar sur le marché. Door de langdurige afwezigheid van quarterback Dak Prescott zag hij er aan het begin van het seizoen slecht uit, maar Schultz was zeer effectief toen hij terugkeerde naar de spil. Er is een onderhoud in drie seizoenen van de suite met 55 passages captées en er is geen kans dat er een bloqueur efficace op je au sol terechtkomt.

11. ODELL BECKHAM JR.

Ruimte ontvangen | Agent vrij | 30 jaar

De controversiële ontvanger is nagelaten om het seizoen van de verwonder van het leven, subie au Super Bowl 56, te verslaan met Rams. Il est prêt à revenir au jeu. Op 30 jaar, de jaren van mijn leven zijn nog niet zo luid, meer dan misschien een toegift die een assistent-aspirant met grote onderscheidingen helpt. Ondanks zijn leeftijd valt zijn talent niet te ontkennen. Aan het einde van zijn verblijf bij de Rams leek hij dominant.

12. KALEB MCGARY

Blokkeerder | Valken | 27 ans

Volgens Kaleb McGary is dit het omgekeerde van een beschikbaar blok, Jawaan Taylor. C’est-à-dire que McGary excelle sur le jeu au sol et est plutôt ordinaire en protection de passe. De volgende keer dat er een donc-rendu de fiers-services aux Falcons is, is er geen mis met de cursus. Op 27 jaar kan de voortgang van de passe-bescherming worden voortgezet, het kan een joueur clé zijn.

13. NATE DAVIS

Garde | Titanen | 26 ans

De aanvalslinie van de Titans was vorig seizoen gruwelijk, maar bewaker Nate Davis was een zeldzame zonnestraal. Als je echt solide bent, is het beter om de passe-bescherming te verbeteren. Les Titans auraitan bleek tout interêtre à le ramener, lui qui n’a seulement que 26 ans. Là où Davis a perdu des points, c’est qu’il n’est parvenu à disputer qu’une seule saison complete. Il a rate cinq komt overeen met la saison dernière.

14. ALLEN LAZARD

Ruimte ontvangen | Verpakkers | 27 ans

Allen Lazard is niet de meest explosieve ontvanger (met een eerlijk gemiddelde van 13,1 yards per ontvangst vorig seizoen), maar hij was de meest betrouwbare veteraan van de Packers met 60 ontvangsten voor 788 yards en zes touchdowns. Les Packers hebben twee jonge mensen die ruimte hebben voor een dernier en eenvoud zonder miser sur leur development. In de context, Lazard riskeert alles wat je wilt.

15. MIKE GESICKI

Ailier toenadering | Dolfijnen | 27 ans

Après avoir explode in 2021 met 73 passes captées pour 780 bermen, Mike Gesicki n’a jamais été dans les plans du nouvelle entraineur-chef Mike McDaniel la saison dernière. Deze bekwaamheden die zeer beperkt zijn, vormen een malheureux huwelijk met het nieuwe filosofische offensief. Hoe dan ook, gebruik comme ailier toenadering, mais détaché de la ligne de mêlée, Gesicki peut produire de bons chiffres offensief.

16. ETHAN POCIC

Centrum | Bruinen | 27 ans

Ethan Pocic is het beste beschikbare centrum. Het is een goed seizoen geweest in Cleveland, waar aanvallers vaak op hun best zijn. Hij miste vorig seizoen drie wedstrijden door een knieblessure en heeft sinds zijn aanwerving in 2017 geen volledig seizoen op het veld kunnen staan. Pocic blijft een veelzijdige speler in passbescherming en sur le jeu au sol.

17. DARIUS SLAYTON

Ruimte ontvangen | Reuzen | 26 ans

Slayton vertegenwoordigt een intrigerend geval onder de beschikbare ontvangers. Il n’a jamais capté plus de 50 passen in een seizoen. Depuis of prometteuse saison recrue de huit touchés in 2019, het is n’en ajout que sept lors des trois dernières campagnes. Echter, je aérien des Giants n’a pas été très productief dans les dernières années et, malgré tout, Slayton montre een moyenne van 15 verges par receptie.

18. JESAJA WYNN

Blokkeerder | Patriotten | 26 ans

Isaiah Wynn is de enige die het probleem heeft opgelost. Er is een ratio trop de matches au fil des ans. Het talent is quand même là et il peut évolue des deux sides de la ligne offensief comme bloqueur. Puisqu’il est encore dans la mi-vingtaine, op de vraag of het sera convoité is. Het is intrigerend, zeker, het is geen succesverhaal van Bill Belichick tegen de meest recente blessure.

19. HAYDEN HURST

Ailier toenadering | Bengalen | 29 ans

Over het feit dat Hurst n’a pas aux attentes quant à son statut de choix de premier tour in 2018, il demeure tout de même un bon joueur. Vorig seizoen bij de Bengals ving hij 52 passes voor 414 yards. Zonder centrale aanvalskracht, kan het een goede aanvulling zijn. De Bengalen zouden redelijk moeten zijn.

20. DJ CHARK

Ruimte ontvangen | Leeuwen | 26 ans

Het is interessant voor de zaak van een ontvanger van DJ Chark, het is een echte marchand de vitesse. Il n’a jamais su repeter sa production de 2019, quand il avait franchi la barre des 1000 bermen à sa deuxième seizoen. Als het voorbij is, met een tarief van zes wedstrijden, is het bijna 502 keer zo groot. Het is mogelijk dat de astronomische tijd van 16.7 verges van de receptie die de attréventeur weergeeft. Il demeure toutefois un joueur fragiel.

5 andere intrigerende namen

Sans forcément parler des cinq autres meilleurs joueurs availables, voici cinq autres joueurs à l’attacke qui potrouint retenir l’attention

DAMIEN HARRIS

Porteur de ballon | Patriotten | 26 ans

De letsels die in de loop van het seizoen niet zijn opgelopen, kunnen in 2021 niet meer voorkomen, met een inschrijving van 15 aanrakingen en plus d’amasser 929 verges au sol.

MICHAEL THOMAS

Ruimte ontvangen | Heiligen | 29 ans

Techniek, il n’est pas encore libre, mais ça ne saurait tarder. Le receveur a brillé avec Saints jusqu’en 2019. Depuis, il n’a joué que 10 matches en trois ans.

JERICK MCKINNON

Porteur de ballon | Chefs | 30 jaar

Il n’est pas le porteur le most productief au sol, mais ses 56 recepten la saison dernière avec les Chiefs dementrent son utilité. Il a inscrit neuf touchés sur des réceptions.

DEVIN ENKEL

Porteur de ballon | Rekeningen | 25 ans

Als een encore du millage revendre, meer dan een jamais su s’impose comme un véritable roc dans le champ arrière des Bills. Dans un comité, il peut contribuir.

DONOVAN SMITH

Blokkeerder | Zeerovers | 29 ans

De blokker van Bucs miste vorig seizoen vier wedstrijden, maar verder was hij ook de rest van zijn loopbaan productief. Het is solide en beschermd de passe.