Volgens een recente peiling is een meerderheid van de kiezers van mening dat president Joe Biden een belangenconflict heeft wanneer hij reageert op agressieve acties van China.

Van de 1.082 respondenten gelooft 57,2% dat de persoonlijke zakelijke belangen van de familie Biden met China een belangenconflict voor het land creëren bij het reageren op Chinese agressie. als gevolg naar een op vrijdag gepubliceerde Action/Trafalgar-enquête van Conventies van Staten. In de toekomst vindt 57,6% van de respondenten dat de regering-Biden agressiever moet zijn in het leiden van een wereldwijde coalitie om China in bedwang te houden. (GERELATEERD: Biden’s beste Chinese Witte Huis-adviseur na Ball Debacle: REPORT)

“Deze peiling toont aan dat Amerikanen terecht bezorgd zijn over de agressieve acties van China jegens de Verenigde Staten en het leiderschap van president Biden willen zien”, zei Mark Meckler, voorzitter van de Statenconventie, in een verklaring. “Maar we bevinden ons op een alarmerende en gevaarlijke plek wanneer de meerderheid van de Amerikanen gelooft dat Bidens aarzeling om de dreiging van het communistische China het hoofd te bieden, het gevolg is van het in gevaar brengen van de zakelijke relatie van zijn familie.

Dinsdag zei Ned Price, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, dat de strategie van de regering-Biden was om de Chinese Communistische Partij (CCP) niet in bedwang te houden. Price zei dat de regering eraan werkt om China te overtroeven in plaats van het te onderdrukken.

“Het gaat niet om het in bedwang houden van een land in de wereld. Het gaat niet om het in bedwang houden van China, het gaat niet om het onderdrukken van China, het gaat niet om het in bedwang houden van China”, zei Price tijdens een persconferentie.

In februari heeft de Republikeinse vertegenwoordiger uit Kentucky. James Comer zei dat de banden van China met de familie Biden een ernstige bron van zorg vormen. “Ik denk dat de meeste Amerikanen geschokt zouden zijn als ze zouden zien hoeveel banden de familie Biden heeft met mensen die rechtstreeks gelieerd zijn aan de Chinese Communistische Partij”, zei Comer.

“Het is heel verrassend,” vervolgde hij.

Eerder dit jaar bekritiseerde voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo Biden nadat hij enkele dagen had gewacht met het adresseren van Chinese ballonnen die het Amerikaanse luchtruim binnenkwamen.

“Ik weet niet wat hij heeft verzameld … ik weet niet welke inlichtingensignalen hij heeft gehad. Ik weet niet welke beelden het heeft verzameld”, zei Pompeo. “De hele wereld zag een langzaam bewegende ballon passeren door Montana, Kansas, South Carolina – en de Verenigde Staten van Amerika deden niets.”

“Onze burgers verdienen een volledig verslag van hoe leden van de Biden-familie verstrikt kunnen raken in Chinese bedrijven en hoe deze conflicten onmiddellijk zullen worden opgelost in het belang en de veiligheid van ons land. We moeten een president hebben die de veiligheid en de belangen van onze natie eerst, ‘vervolgde Meckler.

Het Witte Huis reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.