Jean Pascal is onbetaalbaar. Over de conditie van de lichaamsbouw van de man van 40 en die een jeune top 5 mondial jeudi à Laval beledigt.

• Ofwel: Les Alouettes reviennent au nid

Als je een mooi lichaam hebt, ben je 40 jaar oud.

– Pardon, ik ben 25 jaar oud. In de loop van de volgende weken, ben ik voorbij aan de mogelijke en denkbare tests. Les yeux, le sang, le cerveau. Tout is mooi. Pas de decolleté van het net, pas de besmettelijke ziekte, cerveau comme un jeune homme, tous les scans le confirment…

– Makkelijk praten…

J’étais un peu incrédule. C’était een fout. Over een paar weken kunt u alle tests van Pascal kopiëren. Je kunt een klein beetje ruimte gebruiken op de pagina voor het scannen van je cerveau. Parce que le cerveau de Jean Pascal, il ne s’invente pas. Het is een voorrecht.

GEVECHT GEANNULEERD

Par ailleurs, de strijd van 16 maart assez belangrijk tussen de Montréalaise d’adoptie Jessica Camara en de Franse Prisca Vicot is geannuleerd. C’est la Française qui a raconté sur les réseaus sociaux comment elle n’avait même pas encore reçu un contrat en debut de semaine. Noch de promotor, noch zijn manager, Ryan Cohen, de manager van een groot aantal boksers en schimmige figuur van het boksberoep.

Op een of andere manier kan een remplaçante de slag worden gebruikt voor een poignée de pinottes.

Misere…