Een klimaatwet in New York City die emissies reguleert, zal naar verwachting zware straffen opleggen aan grote gebouwen, waarvan vele woningen, die tegen 2024 niet voldoen, waardoor bouwplaten en bewoners gedwongen worden beslissingen te nemen over financiële moeilijkheden, aldus de New York Times.

Lokale wet 97 maakt deel uit van de Climate Mobilization Act van 2019 van de stad en heeft tot doel de koolstofemissies tegen 2030 met 40% te verminderen en tegen 2050 netto nul te bereiken door zich te richten op gebouwen, die worden beschouwd als de grootste vervuilers in de stad, als gevolg bij de NYT. Maar de strikte regelgeving plaatst gebouwbeheerders in een moeilijke positie en dwingt hen te kiezen tussen dure energie-upgrades en enorme boetes.

Een gebouwbeheerder, Craig Hart, vertelde de NYT dat hij zonnepanelen kon installeren op een dak dat volgend jaar $ 650.000 moet worden vervangen, een nieuw ketelsysteem kan installeren dat over een paar jaar moet worden vervangen als de emissienormen strenger worden. , of riskeer enorme boetes voor niet-naleving. (GERELATEERD: het budget van Biden geeft nog eens $ 1,6 miljard aan het Groene Klimaatfonds van de VN)

“Ik heb naar elke optie gekeken die ik kan bedenken en ik weet niet wat ik moet doen”, zei hij tegen de outlet. “Ik wil nul koolstof, nul boetes en nul schulden zijn… Maar het zal geen gemakkelijke weg zijn.”

NEW YORK, NEW YORK - 26 JULI: Residentiële appartementsgebouwen zijn te zien op 26 juli 2022 in New York City.  Met de versoepeling van de Covid-pandemie zijn de huurprijzen in Manhattan de afgelopen 6 maanden aanzienlijk gestegen, met een gemiddelde huurprijs van meer dan $ 5.000 per maand.  Concessies en stimulansen voor huurders zijn grotendeels verdwenen naarmate meer mensen naar de stad terugkeren en anderen grotere ruimtes zoeken.  (Foto door Spencer Platt/Getty Images)

NEW YORK, NEW YORK – 26 JULI: Woongebouwen zijn te zien op 26 juli 2022 in New York City. Met de versoepeling van de Covid-pandemie zijn de huurprijzen in Manhattan de afgelopen 6 maanden aanzienlijk gestegen, met een gemiddelde huurprijs van meer dan $ 5.000 per maand. (Foto door Spencer Platt/Getty Images)

Glen Oaks Village, een collectief van meer dan 2.900 appartementen in Queens, is van plan om de komende vijf tot tien jaar $ 24,5 miljoen uit te geven om zijn gas- en olieketels te vervangen, maar zal volgens de NYT nog steeds te maken krijgen met boetes van $ 700.000 per jaar.

“Ik ben er doodsbang voor”, Arlene Bett, een 60-jarige oude inwoner die voor haar appartement met één slaapkamer in het complex heeft betaald, maar zich zorgen maakt over de stijgende maandelijkse onderhoudskosten van $ 500. “Ik kon het niet betalen, en er is geen plek goedkoper.”

Bob Friedrich, de voorzitter van het bestuur, vertelde de NYT dat sancties het bestuur zouden dwingen de onderhoudskosten fors te verhogen. “Ze kijken niet naar de werkelijke kosten hiervan”, zei hij tegen de outlet.

Gebouwen produceren ongeveer 70% van de uitstoot van broeikasgassen in New York City, en gebouwen van meer dan 7.500 meter, waarop de stad zich richt, produceren volgens de NYT ongeveer de helft van alle uitstoot van gebouwen. Ongeveer 60% van deze gebouwen zijn woningen en zijn sterk afhankelijk van fossiele brandstoffen voor verwarming en koeling; ze kunnen op grond van lokale wet 97 in totaal tot $ 60 miljoen aan boetes per jaar krijgen.

New York City reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Als u vragen heeft over onze richtlijnen of onze samenwerking met ons, neem dan contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.