Google Maps-spelddruppel

Google Maps zit vol met spelden – het gebruikt er ook een voor het app-pictogram – die u naar winkels, bars, restaurants en andere opvallende plaatsen leiden. U kunt ook uw eigen pinnen voor uw eigen doeleinden gebruiken en u heeft een paar opties om pinnen in Google Maps te plaatsen in zowel mobiele als desktopinterfaces.

Hier we behandelen de basis- en meest voorkomende toepassingen voor het laten vallen van pinnen, maar hier gaat het: Hoe om een ​​permanente en vaste Google Maps te maken broche voor uw eigen bedrijf. Let daar opEerst gaan we: moet een bedrijfsprofiel bij Google registreren en enkele belangrijke details verstrekken over wat u doet.

Plaats een tijdelijke speld op Google Maps

U kunt overal op Google Maps een speld neerzetten met een enkele klik (desktop) of lang op het scherm drukken (mobiel). U zult merken dat er een nieuwe informatiekaart onderaan de interface verschijnt, die een adres kan bevatten (vooral als uw pincode zich op een erkende weg bevindt) of gewoon een label “Bijna verlaten” kan hebben.

Als uw markering op een weg staat en er Street View-afbeeldingen zijn, kunt u deze afbeeldingen met een andere klik of tik weergeven: u ziet een miniatuur die u kunt selecteren. Dit is een manier waarop gevallen spelden van pas kunnen komen. Om u te helpen een bepaalde plaats te vinden voordat u deze bezoekt, of om de details van een kruispunt te controleren.

Screenshot van Google Maps:

Sommige pinnen worden geleverd met Street View.
Schermafbeelding:: Google Maps

Klik of tik op de gedeponeerde PIN-kaart en u ziet tal van andere opties voor u open. U kunt bijvoorbeeld een routebeschrijving naar de pin krijgen of een link naar die locatie naar iemand anders sturen. Als iets hier op Google Maps zou moeten staan ​​en het niet is, kunt u kiezen Voeg een ontbrekende locatie toe: om precies dat te doen.

Als u Google Maps op internet gebruikt, kunt u klikken op: Verzenden naar telefoon: om de pinlocatie naar een verbonden mobiel apparaat te sturen waarmee je hetzelfde Google-account gebruikt. Als u een mobiele Google Maps-app gebruikt, kunt u tikken op: Afstand meten: om te zien hoe ver het is van deze speld naar een ander punt (of meerdere andere punten) op de kaart in een rechte lijn.

Plaats een permanente Google Maps-speld

Om een ​​tijdelijke punaise op de kaart te verwijderen, klikt of tikt u ergens anders en de pin verdwijnt. Als je iets permanenters nodig hebt – zeg maar het is een adres waar je in de toekomst nog veel zult bezoeken– je hebt verschillende opties om een ​​speld op Google Maps te bevestigen die altijd zichtbaar is.

Zodra je de speld hebt neergezet en de infokaart hebt bekeken, kun je klikken of tikken Besparen: om de pin in te loggen in een van uw plaatsenlijsten. Google Maps geeft je lijsten om mee te beginnen (zoals “Favorieten” en “Ik wil gaan”), maar je kunt ook je eigen lijsten maken, gebaseerd op komende vakanties, misschien, of een wandeling die u plant.

Screenshot van het pinlabel van Google Maps:

Voeg een label toe aan een pin.
Schermafbeelding:: Google Maps

In plaats van: Besparen:je kunt ook klikken Voeg een etiket toe: of druk op: Etiket: om de speld een naam te geven. Iets als “picknickplaats” of “Ben’s huis” bijvoorbeeld. Deze tag wordt weergegeven wanneer u door Google Maps bladert en wordt ook weergegeven in zoekresultaten – handig voor een speld waarvan u weet dat u er in de toekomst op terug zult komen.

Niemand anders kan uw vermeldingen of tags zien omdat ze zijn opgeslagen in uw Google-account, hoewel u de vermeldingen desgewenst openbaar kunt maken. Om uw lijsten en labels te zien, klikt u op de menuknop (linksboven) en vervolgens: Uw plaatsen: als je op het bureau zit Of: Ingecheckt: als je mobiel bent. Indien nodig kunt u vanaf hier ook wijzigingen aanbrengen in uw lijsten en labels.

Plaats een locatiespeld op Google Maps

Een andere manier waarop spelden kunnen worden gebruikt, is om andere mensen te vertellen waar u bent en hen te helpen u te vinden, in plaats van u te helpen ergens anders te zoeken. Van sociale bijeenkomsten tot zakelijke bijeenkomsten, het kan vaak handig zijn om uw locatie bekend te maken, en het is iets dat u met veel berichten-apps kunt doen..

In dit geval, je laat geen speld vallen. Jij bent de pin (of beter gezegd je telefoon). Tik op de blauwe stip die uw locatie vertegenwoordigt in de mobiele Google Maps-app en u ziet verschillende opties verschijnen, waaronder Ijken:om de locatienauwkeurigheid te verbeteren, en: parkeren besparenom u terug naar uw auto te helpen.

Screenshot van het delen van locaties in Google Maps:

Laat anderen weten waar je bent.
Schermafbeelding:: Google Maps

Om anderen een idee te geven van waar je momenteel bent, tik je op: Gedeelde locatie:. Eerst moet u beslissen hoe lang u uw locatie wilt delen. De minimale waarde is één uur en de maximale waarde is één dag, hoewel u uw locatie ook voor onbepaalde tijd kunt delen totdat u terugkeert naar dit scherm en het weer uitschakelt.

Vervolgens moet u beslissen met wie u deze informatie wilt delen. U kunt het via Google Maps delen met een of meer specifieke contacten, maar u kunt ook een link naar een van de applicaties op uw telefoon sturen (bijvoorbeeld een instant messenger of een e-mailclient). Deze links worden geopend in Google Maps en laten zien waar u bent, en locatiegegevens worden in realtime bijgewerkt terwijl u zich verplaatst.