HBO Max zou zijn naam veranderen na een daling van het aantal abonnees

Afbeelding:: Presley Anne: (Getty-afbeeldingen:)

Warner Bros. Ontdekking: zou naar verluidt HBO schrappen uit de naam van zijn HBO Max-streamingdienst, omdat leidinggevenden denken dat het merk verantwoordelijk is voor slechte abonnementen. De mogelijkheid van een naamswijziging is als volgt: HBO Max fuseert dit voorjaar met Discovery+.

De naamswijziging zou te wijten zijn aan de overtuiging onder de topkopers dat: “De naam HBO schrikt veel potentiële abonnees af”, aldus Bloomberg en: De envelop:. De veronderstelde: nieuwe naam? Max. Gewoon Max.

Het bedrijf heeft nog niet uitgelegd waarom het denkt dat de naam abonnees uitschakelt, en HBO Max reageerde niet onmiddellijk op Gizmodo’s verzoek om commentaar.

Dit markeert de derde of vierde hernoemen van de streamingdienst op basis van: Hoe kijk jij ernaar? dusver het heet HBO Go, HBO Nu en HBO Max. Misschien denkt iemand dat het HBO-deel nu het probleem is, omdat het veranderen van het tweede deel niet voor iedereen op magische wijze werkte.

HBO Max (Max?) krijgt een aantal upgrades, waaronder een betere videokwaliteit en geheime functies voor een hoger abonnement van ongeveer $ 20 per maand, zei een bron die bekend is met de kwestie Bloomberg:. Chief executive David Zaslav vertelde de outlet dat hij verwacht dat de toevoeging van Discovery+ het aantal abonnees zal verhogen, aangezien de streamingdienst concurreert met Netflix:, Amazone:En: Disney+.

Hoewel de programmalijst van HBO enorm populair is en: invloedrijk:dat is: altijd: het slepen van de publiek van: Netflixen en: Disney+ door miljoenen abonnees, De envelop: gemeld.

Volgens: CNBC:Sazlav zei tijdens een inkomensbezoek in november dat zijn team zich voorbereidde op de lancering en veranderingen overwoog “grotendeels om enkele van de tekortkomingen van het bestaande platform aan te pakken”.

Discovery+ zal blijven opereren als zijn eigen streamingdienst naast zijn gecombineerde aanwezigheid op HBO Max, waardoor mogelijk zijn 96,1 miljoen betaalde abonnees die ook HBO Max hebben naar het platform komen. Zaslav zou tijdens een persevenement in april de definitieve aankondiging doen van eventuele aankomende wijzigingen, inclusief de beslissing over de naam HBO Max.

De prijzen zullen hetzelfde blijven, volgens Bloomberg, die momenteel ongeveer $ 15 per maand kost voor de advertentievrije optie en tot $ 20 per maand voor de premium-optie die meer premium-functies en een betere video-ervaring biedt.

Sprekend over de fusie van Discovery+ met HBO Max, vertelde Zaslav aan CNBC: “Deze eerste groene scheuten versterken onze strategische stelling dat de twee contentaanbiedingen goed samenwerken en, wanneer gecombineerd, zouden moeten leiden tot meer betrokkenheid, minder klantverloop en hogere klantwaarde.” Maakt niet uit, Zaslav.