Het congres debatteert over de Sunshine Protection Act

Afbeelding:: Leon Neal (Getty-afbeeldingen:)

Naast: Zomertijd: (DST) komt de jaarlijkse discussie in het Congres over de vraag of het helemaal moet worden afgeschaft. Wij: verlies dat extra uur slaap terwijl de klok op zondag vooruit tikt.

Voor de tijdswisseling, de Republikeinse senator uit Florida. Marco Rubio herintroduceert de Sunshine Protection Act, die hij begin vorig jaar ook al voorstelde. Het wetsproject, verondersteld: DST landelijk afschaffen, zou teniet doen de tweejaarlijkse klokwisseling. Het wetsvoorstel werd vorig jaar unaniem aangenomen in de Senaat, maar werd verworpen in de Tweede Kamer.

EN:het energieverbruik is namelijk: toenemend zomertijd, volgens sommige studies, in strijd met de oorspronkelijke bedoeling van het beleid, Maar: de regering blijft de tijd nemen om overeenstemming te bereiken over de Sunshine Protection Act. “Dit zomertijdritueel van twee keer per jaar is stom”, zei Rubio. De Washington Post. “Dit congres, ik hoop dat we dat eindelijk kunnen bereiken.”

Indien aangenomen, zou de Sunshine Protection Act een natie verenigen waarin bijna de helft van de bevolking de zomertijd wil afschaffen. Rubio slaagde erin om democratische steun voor het wetsvoorstel en de democratische senator uit Massachusetts te krijgen. Ed Markey zei: BNC Nieuws“Het is de hoogste tijd voor het Congres om zijn horizon te verbreden en eindelijk de zomertijd permanent te maken. Met de Sunshine Protection Act kunnen we de donkerste dagen van het jaar verlichten en zorgen voor meer zonneschijn, meer glimlachen en een helderdere lucht.”

Critici van het wetsvoorstel zeiden dat ze de Sunshine Protection Act niet willen goedkeuren uit angst dat het nog niet klaar is voor implementatie en pas jaren later door het publiek zal worden aangenomen om het terug te draaien.

“We hebben hierover nog geen consensus kunnen vinden in het Huis”, zei de vertegenwoordiger. Frank Pallone Jr., een democraat uit New Jersey, zei in een verklaring: De Washington Post in november. “Er is een grote verscheidenheid aan meningen over het handhaven van de status quo, overstappen naar een permanente tijd en zo ja, hoe laat het zou moeten zijn”, voegde hij eraan toe. vele jaren later teruggedraaid nadat de publieke opinie zich ertegen had gekeerd – en dat is precies wat er in het begin van de jaren zeventig gebeurde.”

De afgelopen vijf jaar hebben 19 staten hebben wetgeving aangenomen die overgaat op standaardtijd, maar federale wetten staan ​​staten niet toe om over te schakelen naar permanente zomertijd. Het afschaffen van zomertijd staat dit jaar in 22 staten op de politieke agenda, met de vraag om over te schakelen naar zomertijd of om zomertijd permanent te maken, maar terwijl staten collectief kunnen overschakelen naar standaardtijd wanneer ze maar willen, daarvoor hebben ze goedkeuring van het congres nodig om het hele jaar over te schakelen naar zomertijd.

De federale overheid voerde in 1918 officieel de zomertijd in als een manier om te beteugelen elektriciteit: gebruiken en hypothetisch de noodzaak verminderen voor mensen om hun lichten aan te houden. Er is weinig bewijs dat deze redenering echt werkt, en in 2008 een rapport van: Ministerie van Energie ontdekte dat het verlengen van de zomertijd slechts ongeveer 0,5% van de nationale stroom per dag bespaarde.

Een tweede studie van Nationaal Bureau voor Economisch Onderzoek focus op Indiana meldde dat “in strijd met de bedoeling van het beleid” de vraag naar elektriciteit in die staat alleen al met ongeveer 1% toenam door overuren, een stijging van $ 9 miljoen aan lokale elektriciteitsrekeningen voor huishoudens en verhoogde uitstoot liet zien.

“Als je deze resultaten uit Indiana extrapoleert en zegt hoe ze van toepassing zouden zijn op het land als geheel, zou dat suggereren dat DST vanuit een energieperspectief geen milieuvriendelijk beleid is”, zei Matthew Kotchen, co-auteur. van de studie, zegt Bloomberg:.