Randy McNally verwijst naar @franklynsuperstar als

Randy McNally verwijst naar @franklynsuperstar als “Finn”, de bijnaam van de 20-jarige.
Schermafbeelding:: Ding:

De Republikeinse luitenant-gouverneur van Tennessee, Randy McNally, kwam deze week onder vuur te liggen omdat hij posts op sociale media van LGBTQ-modellen en -ontwerpers leuk vond. Nu verontschuldigt McNally zich, niet voor Toenemende Republikeinse aanvallen op homo’smaar voor hoe hij zijn vrienden en familie onderweg misschien in verlegenheid heeft gebracht.

DE: Tennessee Holler brak eerder deze week voor het eerst het verhaal over McNally’s betrokkenheid bij de LGBTQ-gemeenschap op Instagram. McNally hield vooral van en liet opmerkingen achter op het account van: @franklynsuperstar, die langs Franklin gaat en volgens zijn Instagram-profiel een zelfverklaarde 20-jarige muzikant is. Volgens screenshots die door de Holler zijn gepost, heeft McNally er verschillende geliked en becommentarieerd Franklins Instagram-berichten met zijn officiële, geverifieerde Instagram-account.

Met name onder een provocerend ingelijste foto van Franklin die poseert in zijn ondergoed, gaf McNally commentaar op drie hartemoji’s en drie vlamemoji’s, gevolgd door een opmerking met de tekst “Finn, je kunt van een regenachtige dag regenbogen maken – lucht en zonneschijn!” (Finn is de bijnaam van Franklin). Franklin reageerde op McNally’s eerste opmerking met “Je bent letterlijk, altijd zo aardig.” McNally’s opmerkingen staan ​​nog steeds onder deze afbeelding, samen met verschillende andere op Franklin’s account, vanaf dit moment.

Toen hij werd geconfronteerd met Tennessee News Channel 5, gaf McNally toe zich bezig te houden met Franklins Instagram-account, evenals met de accounts van andere leden van de LGBTQ-gemeenschap, en verontschuldigde hij zich niet bij de gemeenschap waartegen zijn politieke partij actief wetgeving aanneemt, maar bij zijn vrienden en familie

“In het begin was ik niet erg aardig voor deze gemeenschap. Door bepaalde dingen te leren en mensen in deze gemeenschap te ontmoeten, besefte ik dat het nog steeds individuen waren en dat ze nog steeds waarde hadden”, vertelde McNally aan Phil Williams van News Channel 5 in Tennessee in een interview. McNally zei ook:“Het spijt me echt heel erg als ik mijn familie in verlegenheid heb gebracht, mijn vrienden in verlegenheid heb gebracht, of een van de leden van de wetgevende macht in verlegenheid heb gebracht met de posities.”

Franklin vertelde de Holler dat hij de betrokkenheid van McNally lukraak vond en McNally’s positie als politicus niet onmiddellijk in verband bracht met de anti-LGBTQ-agenda van de Republikeinse Partij van Tennessee. McNally verzette zich aanvankelijk tegen het rapport van Holler in een: stelling: verzonden door McNally’s communicatiedirecteur naar Action News 5 kort nadat het artikel was gepubliceerd. De verklaring zei dat de beschuldigingen tegen McNally waren gemaakt door een “linkse agent” en dat de luitenant-gouverneur slechts een overgrootvader was die de verkeerde emoji’s op sociale media gebruikte.

Tennessee is momenteel een broeinest van recente anti-LGBTQ-wetgeving. Tennessee Gouverneur Bill Lee was een fervent verdediger van het verbod op sleepprestaties op openbaar terrein, die deze maand van kracht werden. A: foto: door Lee gekleed in travestie van de middelbare school ontstaan: kort daarna. Het wetsvoorstel verbiedt ook genderbevestigende zorg voor minderjarigen. Tennessee staat echter niet alleen als de mensenrechtencampagne klachten: dat alleen al in 2023 340 wetten die gericht zijn op LGBTQ-mensen in staatshuizen zijn ingevoerd.