I

Liverpool zal er zeker van zijn dat ze hun verpletterende overwinning op Manchester United kunnen vervolgen met een nieuwe overwinning op het worstelende Bournemouth.

The Reds hebben hun hoop bij de top vier nieuw leven ingeblazen door zeven van hun voormalige rivalen in de laatste time-out in te halen, en zijn nu op weg naar de nieuwste club van de Premier League om het gat met de als vierde geplaatste Spurs te dichten.Deze twee teams speelden, Liverpool won met 9-0 en Scott Parker verloor zijn baan.

“Er is geen betere stemmingsmaker dan een goede wedstrijd voor ons, dat zie je op de training. We hebben de afgelopen vijf wedstrijden consistentie gehad in de competitie, maar vertrouwen is een kwetsbaar bloemetje. en we moeten ervoor zorgen dat we dat behouden.”

Waar kun je Bournemouth vs Liverpool kijken?

TV-zenders: De game wordt uitgezonden op BT 1 Sport en BT Sport Ultimate.

direct: Abonnees kunnen een livestream bekijken op mobiele apparaten, gameconsoles, laptops en meer via de BT Sport-website of -app.