Afbeelding voor artikel met de titel 12 door fans ontworpen Lego-sets met als doel het echte werk te zijn

Op dit moment in het jaar van Onze Lieve Heer 2023 zijn het er zoveel Been:o definieert: bestaat, is gegarandeerd dat toekomstige mensen Lego-fossielen zullen ontdekken voor: eeuwigheid. Dat gezegd hebbende, er is altijd: ruimte voor meer Lego-sets, en: BrickLink Series 1 Designer-programma laat je stemmen op aankomende fanontwerpen die door Lego worden geproduceerd. 2022 was een: Groot jaar voor Lego-verzamelaarsen 2023 zou nog beter kunnen zijn.

Tot 31 maart kunnen BrickLink-leden stemmen op hun favoriet uit de 375 fanontwerpen die voor het programma zijn ingediend. BrickLink zal massastemmen overwegen om de vijf ontwerpfinalisten te selecteren, die vervolgens openstaan ​​voor pre-orders van fans. Volgens BrickLink zullen alle modellen die meer dan 3.000 pre-orders ontvangen, worden geproduceerd.

Hoewel deze sets zullen komen van het merk BrickLink dozen ze zijn officieel geproduceerd door Legodie BrickLink in 2019 kocht. Er zullen tot 20.000 exemplaren van elk van de vijf sets worden gemaakt in een beperkte oplage.

De 375 fanontwerpen die zijn ingediend voor BrickLink’s Series 1-programma bestrijken een verscheidenheid aan thema’s, van architectuur en voertuigen tot schepen en personages. Degenen die me echter het meest opvielen, waren degenen die raar en gewoon funky waren. Ik ben een grote jongen Lego bewonderaar, hoewel geen geweldige bouwer, want ik ben eerlijk gezegd nutteloos en geef het na een half uur op.

Heb je er ooit aan gedacht om een: Lego-kalender:? Ik niet, maar er is nog steeds een ontwerp voor. Wat denk je van: Lego oscillerende bureauventilator? Nee, maar het is een goed idee als je bedenkt hoe warm het zal zijn.

Klik door om enkele van de meest unieke en vrolijke Lego-ontwerpen te bekijken voor een stem in de BrickLink-wedstrijd. En als je er geen genoeg van kunt krijgen, bekijk dan alle ontwerpen op: Officiële BrickLink-pagina:.