Moyes bracht zeven wijzigingen aan voor de 2-0 overwinning op Larnaca in de Europa Conference League en er worden er meer verwacht voor de Premier League, aangezien Moyes afgelopen weekend de 4-0 vernedering door Brighton van zich af probeert te schudden. Antonio heeft tweemaal gescoord in Cyprus maar Danny Ings staat op het punt terug te keren tegen zijn voormalige club, de eerste lijdt aan een blessure.

Alphonse Areola zal als invaller in het doel blijven komen, terwijl eerste keus-doelman Lukasz Fabianski in de nabije toekomst uitgeschakeld is met een gebroken jukbeen.

Nayef Aguerd, Declan Rice en Said Benrahma begonnen allemaal in Europa en zullen naar verwachting doorgaan in het London Stadium. Jarrod Bowen zal naar verwachting binnenkomen, maar Lucas Paqueta moet voor de aftrap worden beoordeeld.

West Ham voorspelde XI: Areola; Johnson, Agüerd, Ogbonna, Emerson; Soucek, Rijst; Bowen, Paqueta, Benrahma;