Het Trevor Project pleit voor openbaar onderwijs over LGBTQ+-kwesties en heeft een hotline voor jonge homo's.

Het Trevor Project pleit voor openbaar onderwijs over LGBTQ+-kwesties en heeft een hotline voor jonge homo’s.
Afbeelding:: Anastasia Tsjepinska (Unsplash)

Medewerkers van een van de grootste LGBTQ+-non-profitorganisaties van het land, The Trevor Project, worden geconfronteerd met misbruik door extreemrechts, en ze beweren dat de organisatie het personeel van de crisishulplijn niet goed ondersteunt.

Vice-nieuws: rapporten: Werknemers van de zelfmoordhotline van Trevor Project ontvangen meedogenloos homofoob en transfoob pesten terwijl hij al te maken had met emotioneel uitputtende gevallen van zelfbeschadiging en zelfmoord. Volgens de outlet was een van de ernstigste gevallen van intimidatie afkomstig van een groep 4chan-gebruikers die de crisishotline van de non-profitorganisatie wilden overweldigen. beweringen: langere wachttijden voor echte jonge homomannen in crisis. Sommige werknemers vertelden Vice News dat het slechts een symptoom was van een groeiende kloof binnen de organisatie.

“Er is zeker een focus geweest op snelle, grootschalige groei, die vaak onhoudbaar voelde”, vertelde Sarah Hallock aan Vice News. Hallock is een senior digitale supervisor voor het Trevor Project die crisisadviseurs en vrijwilligers aanstuurt. “Leiders hebben moeite om de stemmen te horen van mensen die aan de frontlinie werken en om zinvolle veranderingen door te voeren.”

Hallock vertelde Vice News dat The Trevor Project meer dan 1.000 mensen heeft die aan het project van de organisatie werken. zelfmoordhotline en intimidatie van rechts omvat beledigingen, bedreigingen met geweld tegen de organisatie of pogingen om oproepen of gesprekken te documenteren om conservatieve media te voeden.

Tijdens dit alles zeggen de medewerkers van The Trevor Project: de organisatie biedt geen ondersteuning aan haar personeel dat het slachtoffer is van deze aanvallen, wat ertoe leidt dat het personeel interesse toont in vakbonden. Hoewel er geen formele stappen zijn gezet in de organisatie, wil Hallock pleiten voor verlof zodat werknemers een pauze kunnen nemen van het misbruik.

Conservatief onderzoek naar het Trevor-project komt omdat veel rode staats- en republikeinse politici oorlog voeren tegen de LGBTQ + -gemeenschap. Tennessee Gouverneur Bill Lee is een uitgesproken pleitbezorger geweest van een wet die dragshows verbiedt, die deze maand in wet werd ondertekend. Vorig jaar tekende de gouverneur van Florida, Ron Desantis, het beruchte en controversiële “Zeg geen homo” wet project.