De verdediger Justin Barron schaatste en solitaire quelques minuten voor het begin van de Canadees van Montréal, verkocht avant-midi, au complex sportif de Brossard.

• Ofwel: Pierre Karl Péladeau is de nieuwe eigenaar van de Alouettes

• Ofwel: Le CH’s’incline 4 à 3 en tirs de barrage contre les Rangers

Het is mogelijk om een ​​​​interdisante chandail te kopen om mises en manqués te voorkomen die quatre derniers beledigingen des siens. Op 2 maart is er een plaquette tijdens de première van de wedstrijd met Kings de Los Angeles en er is geen omzet.

Tijdens de regelmatig terugkerende seances gaf Christian Dvorak een toegift in appel, terwijl Anthony Richard aanwezig was. Le Québécois verving de voormalige Arizona Coyotes in de formatie. Trouwens, Denis Gurianov verklaarde verbeurd verklaard omdat hij naar Ottawa was verhuisd om een ​​visum te krijgen.

De troupe de l’instructeur-chef Martin St-Louis a échappé ses cinc dernières rencontres, inclusief les deux plus récentes en fusillade. Après avoir perdu 4 à 3 contre les Rangers de New York, jeudi, elle accueillera les Devils du New Jersey, hetzelfde, dans een duel gepresenteerd op les ondes van de TVA Sports-keten.