Spurs en hun manager hebben een overwinning nodig na drie rebounds waarin ze uit de FA Cup en Champions League glipten en hun grip op de vierde plaats losser zagen worden.

Emerson was de afgelopen weken een van de best presterende Spurs, maar kreeg woensdag een klop bij de loting met AC Milan en kon niet trainen.Perisic heeft getraind maar blijft onzeker.

Conte zei vrijdag: “Emerson heeft vandaag niet getraind omdat hij een kick had en vandaag kon hij niet trainen. Morgenochtend zullen we hem proberen en kijken of hij in ieder geval beschikbaar is voor de bank.”

“Een andere situatie waar we naar moeten kijken is Perisic. Hij had vandaag een training, maar morgen moet ik met hem praten en kijken of hij beschikbaar is.”

Pedro Porro, indrukwekkend in een kort optreden tegen Milan, zou Emerson vervangen, terwijl Ben Davies op links goed voor Perisic zorgde. Cristian Romero is fit na een blessure, en zijn landgenoot Eric Dier is na Europa weer inzetbaar. oponthoud.

Voorin, verwacht dat de drie opnieuw Harry Kane, Dejan Kulusevski en Heung-min Son zullen zijn na Richarlison’s vernietigende midweekse tirade na de wedstrijd tegen Conte – manager beschrijft hem als ‘egoïstisch’ en een ‘fout’ – dus hij kan een Arnaut Danjuma verwachten verdient echter een kans om indruk te maken nadat hij nauwelijks heeft gespeeld sinds zijn op huurbasis.

Tottenham voorspelde XI: Forster; Romero, Dier, Davies; Porro, Hojbjerg, Skipp, Perisic; Kulusevski, Kane, Zoon