TikTok heeft ‘de passie voor romantische romans nieuw leven ingeblazen’, zei hij De temperatuur. Volgens branchegegevens is de verkoop van het genre in drie jaar tijd met 110% gestegen tot ongeveer £ 53 miljoen. Uitgevers schreven de opkomst toe aan de hashtag #romancebooks op TikTok, die miljarden views op het platform heeft gehad, waardoor het het grootste subgenre binnen de BookTok-gemeenschap is. La romance “avait l’habitude d’être cachée, presque honteusement”, a déclaré Maddy Marshall, chez HarperFiction, mais maintenant il y a des présentoirs de table avec des panneaux “‘BookTok recommande’ et ‘BookTok m’a fait l’ kopen'”.

Heeft Mystic Meg haar eigen dood voorspeld?

Mystic Meg’s laatste horoscoop voorspelde ‘raar’ haar eigen dood, zegt hij Metro. Zijn agent bevestigde woensdag dat de ‘beroemdste astroloog van Groot-Brittannië voor een miljoen mijl’ op 80-jarige leeftijd is overleden nadat hij met griep in het ziekenhuis was opgenomen. In haar laatste horoscoop voorspelde Meg dat ze ‘een reis naar haar zielsverwant’ zou maken, wat een ‘vreemde lezing was gezien het feit dat Nigel Moores, de man die werd beschouwd als ‘de liefde van haar leven’, meer dan 40 jaar geleden is overleden. ’, aldus de krant.

De jongste yogaleraar is zeven jaar oud

Een zevenjarig meisje in India heeft een Guinness World Record gewonnen als ‘s werelds jongste gecertificeerde yoga-instructeur. Praanvi Gupta was zeven jaar en 165 dagen oud toen ze werd erkend als ‘s werelds jongste yoga-instructeur (vrouw), aldus de archiveringsorganisatie. Gupta, die met haar moeder yoga begon te beoefenen toen ze drie en een half was, vertelt over yoga op haar YouTube-kanaal, Leer met Praanvi.

Voor vreemder nieuws, abonneer je op het weekblad Nieuwsbrief Tall Tales.