Pedro Pascal en Bella Ramsey in De laatste van ons

Afbeelding:: HBO:

Het klimaat : eerste seizoen finale van: De laatste van ons:, waar we ontdekken dat het lot van deze huidige boog voor Ellie (Bella Ramsey) en Joel (Pedro Pascal) bijna nabij is. Maar dat is het niet in plaats van het einde voordat we moeten wachten op seizoen twee.

Als je teleurgesteld bent om ze te zien vertrekken, heeft HBO Max aangekondigd dat er een special achter de schermen zal zijn die ons een beetje meer van het sterrenduo met de serie zal geven. samen met de showrunners Neil Druckman en Craig Mazin In: De totstandkoming van The Last of Us. Check de teaser hieronder!

Met creatieven van HBO en PlayStation duikt de special diep in het maken van de veelgeprezen videogame met cast en crew. Ik ben verheugd om meer te zien van het groteske clicker-ontwerp en wat leidde tot enkele van de veranderingen in hoe ze op het scherm worden gepresenteerd versus hoe ze in de game worden gezien. En natuurlijk hopen we meer van Bill en Frank te zien , hoewel we eerlijk gezegd graag 100 uur meer zouden willen.

De laatste van ons: de seizoensfinale wordt uitgezonden deze S:zondag op HBO en HBO Max en: De totstandkoming van The Last of Us is ingesteld om direct daarna te vallen, terwijl we waarschijnlijk nog steeds de stukken van ons hart oppakken.


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.