Foto van serval in grasland

Soms zijn films losjes gebaseerd op echte gebeurtenissen. Soms lijkt de werkelijkheid een fictieve film na te bootsen. In het verhaal van Amiry de servalbeide zijn tegelijkertijd waar.

Voor geluid: release in februari, aanhangwagens en andere advertenties voor: filmisch meesterwerk: cocaïne beer wijd verspreid op het internet. De film, geïnspireerd door: Het echte verhaal van een zwarte beer die tientallen jaren geleden cocaïne binnenkreeg in een bos in Georgia, houdt dat niet vol trouw aan het bronmateriaal. Toch terwijl: cocaïne beer online zijn hoogtepunt van viraliteit bereikte, had een dierenasiel in Cincinnati, Ohio te maken met zijn eigen aan cocaïne verslaafde kat.

Vluchtelingenverzorgers reageerden op 28 januari op meldingen van een “luipaard” in een boom. Toen ze aankwamen om te onderzoeken, echter, ze ontdekten dat de kat geen luipaard was, maar eerder leek op een serval, een soort klein Afrikaanse wilde kat. Ze vingen het dier, genaamd Amiry, die was ontsnapt uit de clandestiene gevangenschap van huisdieren. Terug bij de Cincinnati Animal CARE humane samenleving, kreeg Amiry medische behandeling en een DNA-test om haar soortidentiteit te bevestigen, volgens verklaring donderdag dierenbescherming.

Screenshot van Facebook-bericht

Drugstesten – wat standaardpraktijk was geworden in het asiel voor exotische dieren die na de zaak van 2022 waren gevangen een kapucijnaap aan de methamfetamine— toonde aan dat de kat cocaïne in zijn systeem had. Ondertussen bevestigden genetische tests dat Amiry geen hybride huiskat/wilde kat was, die in Ohio legaal als huisdier mag worden gehouden, maar in plaats daarvan 100% serval was. wilde katten, van meerdere landen ten zuiden van de Sahara zijn: illegaal om als huisdier te houden in de staat. “Onze faciliteit is niet uitgerust om dieren in het wild te huisvesten”, schreef CARE in de verklaring. Zo zei het asiel dat het ervoor zorgde dat Amiry op 30 januari veilig naar de dierentuin en botanische tuin van Cincinnati werd vervoerd.

De wilde kat zou tijdens een verkeerscontrole door de politie aan zijn voormalige eigenaar zijn ontsnapt. door The Associated Press. De eigenaar: werkte samen met onderzoekers, deed vrijwillig afstand van Amiry en betaalde de tijdelijke verzorging van het dier, aldus een verslag van NPR. Tot nu toe hebben de autoriteiten ervoor gekozen geen aanklacht in te dienen. De zaak blijft echter open en het Ohio Department of Agriculture voert ook zijn eigen onderzoek uit, merkte NPR op.

Screenshot van Facebook-bericht

Sinds Amiry’s overplaatsing naar de dierentuinde serval doet het “heel goed”, Ray Anderson, een vertegenwoordiger van de opvang, hoewel hij viel en zijn been brak tijdens zijn gevangenneming. Amiry werd behandeld in de dierentuin, band tDe wilde kat zou daar een permanent verblijf kunnen krijgen, als onderdeel van de opleiding van de dierentuinCat Ambassador-programma:.”

“We zijn enorm trots op het werk dat in dit geval is gedaan door de hondenoppassers en het medisch personeel en waarderen de dierentuin van Cincinnati enorm omdat ze Amiry de zorg biedt die hij nodig heeft. We vragen onze gemeenschap om de privacy van de dierentuin op dit moment te respecteren, aangezien ze werkt hard om de volgende stappen te bepalen”, schreef de humane samenleving in haar verklaring. “Nu Amiry veilig is, herinneren we onze gemeenschap eraan dat er duizenden honden, katten en andere dieren die redding nodig hebben onze faciliteit zullen binnenkomen die dit jaar niet zoveel publiciteit zullen krijgen”, voegde het asiel eraan toe.