Begin met het gezicht van Hurricanes, de Canadien en tenu tête à une formatie twee jaar geleden. Meer, encore une fois, la crème a fini par remonter.

• Ofwel: Le CH’s’incline 4 à 3 en tirs de barrage contre les Rangers

• Ofwel: [PHOTOS] Michael Matheson koopt een huis van $ 4,1 miljoen in Westmount

• Ofwel: CH: saison terminée voor Brendan Gallagher?

« Op dit moment kunt u een week later moeilijk doen. Het is een van onze concurrenten en houdt van hockeywedstrijden. Au moins, op est dans tous les wedstrijden en op joue du très bon hockey. »

– Josh Anderson

Kaiden Guhle retourneert après avoir raté deux rencontres. De verdediging van 21 jaar kan een match zijn. Il a récolté un but et un passe.

“Chaque fois qu’il est revenu d’une verwonding, il a marqué.” Er is een recrue dans la LNH, mais ça ne paraît pas du tout. Il joue de grosses minutes pour nous. Vanavond viel hij aan. Même en verlenging. (Igor) Shesterkin is een vraiment fait un bel arrêt contre lui. »

–Samuel Montembeault

Alex Belzile schreef een doelpunt in een troisième match de suite. Het is een van de offensieve reeksen die Martin St-Louis de keuze van de gezant maakt voor zijn spervuur. Helaas, il n’a pu toucher la cible.

“C’est plaisant de offensief bijdragen et d’aider l’équipe.” Ça va bien, ces temps-ci. Je lanceert de rondelle, je garde les jeux simples. Je hebt het même-spel, je n’ai pas change grand-chose. La seule différence, c’est que la rondelle tussen de filet. »

– Alex Belzile

Wegens de afwezigheid van Christian Dvorak werd Anthony Richard dringend opgeroepen in de matinee. De kans op een match met de Canadees is een premier op 7 januari.

“C’était le même feeling qu’à mon premier match.” Maak gebruik van de indruk van de ailes. C’est que ça fait de jouer ici. Alex (Belzile) en Rafaël (Harvey-Pinard) zijn twee goede voorbeelden die laten zien dat je, ongeacht het niveau waarop je speelt, op dezelfde manier moet spelen en in je identiteit moet blijven. »

– Anthony Richard

Après la rencontre, le Canadien heeft een medische fout van jou. Arber Xhekaj is een été opéré à l’épaule droite, le 1eh Mars. Le Tricolore gaf aan dat de verdediger terug moest naar het trainingskamp.

Brendan Gallagher gaf geluk aan de basis van het corps, encore de trois à quatre semaines d’activité. Quant van Kirby Dach (bas du corps), sera afwezig voor een onbepaalde tijd.