We zijn minder dan een maand verwijderd van het niet hebben van een, maar twee: Super Mario Bros. films: bestaand. De Super Mario Bros. Film: geopend op 5 april en komt niet alleen van de maker van het spel Shigeru Miyamoto, maar ook van de geesten erachter handlangers:. De nieuwste trailer is hier, en het is wild.

De mensen die deze hebben gemaakt, zijn waarom, ondanks de eclectische en controversiële stemmencast, die: bevat Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Peach en Charlie Day als Luigi – we zijn voorzichtig optimistisch dat de film ons terug zal brengen naar het plezier om voor onze Nintendo’s te zitten, blokken kapot te slaan en op Goomba’s te stampen. Hier is de nieuwe trailer van de film die, zelfs meer dan de vorigegewoon vol gas geven.

De Super Mario Bros. Film |: Laatste trailer:

Naast Pratt, Taylor-Joy en Day bevat de film: Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike. Het is geschreven door Matthew Fogel en geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic.

Dus wat denken we? Zal deze film net zo leuk en gedenkwaardig zijn als de videogames? Lijkt het u dat er misschien te veel in zit? Moet hij: Smash Bros.. En: Mario Kart: dingen zijn zo wijdverbreid? Zal er echt genoeg verhaal of personage zijn om een ​​volledige film in stand te houden, of zal het allemaal sissen en geen biefstuk zijn? We weten tenminste dat het sissen – het uiterlijk van de film en de aandacht voor detail als het om gamen gaat – absoluut aanwezig is. Elke vierkante centimeter van het Mushroom Kingdom voelt alsof het is gemaakt met ongelooflijke zorg en liefde voor de iconische personages van de game en de franchise. Laten we hopen dat dit ook wordt overgenomen in het script.

De Super Mario Bros. Film: opent op 5 april.


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.