Marie-Ève ​​Dicaire, die het boksen in québécoise een frisse wind liet waaien, beëindigt haar carrière als bokser. Elle is een polyvalente atleet die een hockeywedstrijd speelt met midget-niveau met les gars, honkbal, volleybal, en het is een van de laatste vijf jaare Dan en karate. Twee keer won ze de super-mi-middle-riem van de IBF. Sans aucun doute une retraite bien méritee!

Foto’s geleverd door Pascale Vallée, Maxime Blouin, LHJMQ

Op 8 maart 2016, Marie-Ève ​​​​Dicaire, aperçoit avec Yvon Michel, a signé son premier contrat avec le Groupe Yvon Michel.

Marie-Ève ​​Dicaire maakte de weg vrij voor Kim Clavel, houder van het NABF Noord-Amerikaanse kampioenschap en WBC-wereldtitel, en voor Caroline Veyre, gouden medaillewinnaar in de categorie lichtgewicht dames op de Pan American Games 2015 en membre de l’équipe canadienne aux Jeux Olympische Spelen van 2020.

De gerenommeerde bokstrainer Danielle Bouchard, de eerste Canadese bokser die in juli 2008 een WK-gevecht leverde, is in het gezelschap van Kim Clavel.

De dynamische relationiste Claire Couturier wordt omringd door Julien Gauthier, Jean-François Wilson en Jean-François Ménard, leden van het team van Marie-Ève ​​Dicaire.

Marie-Ève ​​​​Dicaire, in september 2020 heeft twee meilleure des poids moyens légers au monde, een compter sur plusieurs personnes pendant sa carrière, waaronder Bernard Barré, Samuel Decarie en zoon trainer-chef, Stéphane Harnois.

Cole Caufield rencontre les junioren

De beloften van de LHJMQ Matteo Mann, Jordan Tourigny, Ethan Gauthier en Mathieu Cataford zijn op het punt gekomen om de wedstrijd van Canadien tegen Caroline te winnen.

Cole Caufield uit het nieuwe Montré heeft een grote klasse als een prijs voor de aanmoediging van de frères Ethan en Kaylen Gauthier, du Phoenix de Sherbrooke, die entouraient leur paternel, Denis Gauthier, een veteraan van 11 seizoenen dans la LNH.