De Republikeinse vertegenwoordiger van Colorado, Lauren Boebert, onthulde dinsdag dat de vriendin van zijn 17-jarige zoon zwanger is van een kind en naar verwachting in april zal bevallen.

De 36-jarige Boebert maakte het nieuws bekend tijdens een evenement met Moms for America, een groep conservatieve activisten. “Ik ga jullie allemaal voor het eerst op een openbare plaats vertellen dat ik niet alleen een moeder van vier jongens ben, maar net als April de GiGi zal zijn van een gloednieuwe kleinzoon”, zei ze tegen de menigte. (GERELATEERD: ‘Wie denk je dat je bent?’: Rep. Boebert Grilles voormalige Twitter-execs op zijn account’s ‘Shadow-Ban’)

Boebert voegde eraan toe dat zij en haar man, Jayson, “zo opgewonden zijn om dit nieuwe leven in onze familie te verwelkomen”, hoewel ze de angst rond tienerzwangerschappen erkende. “Nu, jullie allemaal die jonge kinderen hebben die bevallen, er zijn vragen die rijzen. Er ontstaat een zekere angst,” zei ze.

Boebert was een tiener moeder zichzelf en stopte in haar laatste jaar met de middelbare school toen ze zwanger was van Tyler. Ze heeft nu vier jongens van 10 tot 17 jaar, haar officiële site gezegd. Tyler gaat 18 jaar zijn in maart.