Wednesday speelt plechtig haar cello terwijl naast haar een vuur woedt.

Afbeelding:: Netflix:

We hebben veel gehoord over een vervolg op de geliefde film van Tim Burton uit 1988 kever sap, waarvan de meeste een variant zijn van “gebeurt niet”. Zelfde Burton zelf zei: hij betwijfelde of de film ooit gemaakt zou worden in 2019, en de voormalige scenarioschrijver Seth Grahame-Smith zei: hij voltooide het project in 2021. Maar nu: De Hollywood-reporter meldt (uit Hollywood) dat niet alleen: Keversap 2 ga terug naar Woensdag: Ster Jenna Ortega zou ook in het spel kunnen zitten.

De bronnen zeggen: E: zoals Burton zal regisseren, zal Michael Keaton terugkeren als de titulaire geest, en Ortega zal waarschijnlijk de dochter spelen van het originele personage van filmster Winona Ryder, Lydia Deetz. Als ze de rol op zich neemt, zou het waarschijnlijk het tweede gothic-meisje zijn dat ze voor Burton heeft gespeeld, die ook de film produceerde Woensdag: Tv-series voor Netflix.

Nu, voordat je opgewonden raakt, gewoon… niet doen. Deze film zit, begrijpelijkerwijs, al jaren vast in de ontwikkelingshel en een hoofdrol krijgen is geen garantie. Keversap 2 zal eindelijk gebeuren. E: zegt dat de film nog geen vaste productietijd of zelfs maar een budget heeft, en we weten ook niet wat er met het script aan de hand is. Maar nogmaals, en terecht, dit vervolg weigert in vrede te rusten…


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.