Het onderwerp van de vernederende initiaties in de sport stond de afgelopen weken centraal in het nieuws in Quebec en, als de hockeyjunior geschokt was door de beschuldigingen die leidden tot het vertrek van de commissaris van de LHJMQ, Gilles Courteau, een andere geval kan een fait jaser aux États-Unis zijn.

• Ofwel: Initiations au hockey junior: “c’est vraiment “rough”, ce qu’on a entendu”

• Ofwel: LHJMQ: Gilles Courteau demissionne, Mario Cecchini de remplacera

Nu, de Crimson-universiteit van Harvard en particulier zoon Katey Stone, een figuur die samenwerkt met de NCAA, die in verlegenheid wordt gebracht. Volgens een lange gepubliceerde tekst heeft de site The Athletic nogal dubieuze activiteiten opgeroepen die zijn georganiseerd in de jaren 1994-1995 in de jaren 1994-1995.

Nota bene, het is een vraag over “Naked Skates” die in 2005 werd aangekondigd door het onderhoud. Als de naam van het ritueel indisch is, worden de deelnemers ontmaskerd en uitgenodigd om de patinoires te doen slagen, de oorzaak van de bruutheid van het glace en de saignements aux seins. Tijdens de week die gewijd was aan initiaties, vroegen de meest ervaren spelers de rekruten ook om condooms op bananen in te brengen, om orgasmes en handelingen te simuleren die hun seksuele geaardheid tonen. Zekerheid over overmatig alcoholgebruik, enzovoort, ik weet dat er geen legale hoeveelheid beschikbaar is.

De bron van mijn leven, met meer dan een aantal hockeyers of de leden van het programma van de twee dernières decennia, en de exacte nauwkeurigheid van het uiterlijk, lijkt niet op de link tussen de evenementen en Stone, 56 jaar . In revanche, une hockeyeuse a specific que l’instructrice leur rappelait qu’il n’y a absolument rien d’inconnu à son esprit qui se déroulait dans l’entourage du club.

Beaucoup de verwijten

Het is mogelijk om de “squelettes dans le billard” te laten passeren. Het alledaagse “Boston Globe” meldde op 27 januari dat 16 skaters Stone beschuldigden van wangedrag en ongevoeligheid voor psychische problemen. Het is altijd een kwestie van misbruik van druk op de sporters die geblesseerd zijn om snel geld te verdienen, wat betekent dat er een devalorisatie van het korps is.

Bovendien bevestigde de piloot aurait devant twee joueuses d’ascendance autochtone qu’il y avait “trop ​​​​de chefs et pas assez d’Indians” lors d’une rencontre tenue le 5 mars 2022. De belangrijkste betrof een informé ellemême la regie van het programma, die een keuze heeft gemaakt voor de onderhouder en post, tel. que confirmé en juillet de la meme année par la directorrice du service athlétique, Erin McDermott.

In de arena ervoer de Crimson ook de verveling en eindigde het seizoen 2022-2023 met slechts zeven overwinningen in 31 wedstrijden.