Een nieuw lid van het Congres, die links uitwisselde, bloemen bezorgde en wereldwijde bedreigingen belichtte de week in het Congres. CQ Roll Call fotojournalisten waren op Capitol Hill en Baltimore om alle actie vast te leggen.

De voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, presenteert dinsdag zijn “Semi-Annual Report on Monetary Policy to Congress” voor de Senaatscommissie Bank-, Huisvestings- en Stedelijke Zaken. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Tijdens de Republikeinse persconferentie van de Senaat in de Clock Hall op dinsdag houdt minderheidsleider Mitch McConnell een verklaring vast van de politiechef van het Amerikaanse Capitool, J. Thomas Manger, waarin hij de beweringen van Fox News-presentator Tucker Carlson over 1 januari veroordeelt. 6 februari 2021, aanval op het Capitool. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Charles E. Schumer, meerderheidsleider in de senaat, luistert naar de persconferentie van de senaatsdemocraten na de lunch in Clock Hall in Ohio op dinsdag. (Tom Williams/CQ Roll Call)
vertegenwoordiger De Democratische Virginia Jennifer McClellan en spreker Kevin McCarthy hielden dinsdag een beëdigingsceremonie in het Capitool, vergezeld door de echtgenoot van McClellan, David, en hun kinderen, Jackson en Samantha. (Tom Williams/CQ Roll Call)
FBI-directeur Christopher Wray getuigt terwijl CIA-directeur William J. Burns woensdag wordt gezien in een reflectie tijdens een hoorzitting van de Senate Select Intelligence Committee over wereldwijde bedreigingen. Directeur-generaal van de National Security Agency Paul Nakasone, rechts, directeur van National Intelligence Avril Haines en directeur van de Defense Intelligence Agency, Lt. Gen. Scott D. Berrier getuigde ook. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Op woensdag luisteren DC-staatsactivisten die deelnemen aan de Hands Off DC March en Rally naar toespraken buiten het Columbus Memorial op Union Station in Washington. De Senaat stemde later op de dag om de actie van de Council for the District of Columbia ter goedkeuring van de herziene Wet op het Wetboek van Strafrecht van 2022 af te keuren. (Bill Clark/CQ Roll Call)
De Texaanse Democratische Rep. Al Green draagt ​​donderdag bloemen voor de verjaardag van een staflid in het Capitool. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Democratische senator uit Massachusetts. Edward J. Markey zingt met leden van de vakbond Airport Workers United als hij op donderdag arriveert voor zijn persconferentie om de Good Jobs for Good Airports Act opnieuw in te voeren voor het Capitool. (Bill Clark/CQ Roll Call)
vertegenwoordiger De Republikein Ralph Norman uit South Carolina houdt zijn portemonnee omhoog terwijl hij vrijdag spreekt op de Freedom Caucus-persconferentie over het schuldenplafond in het Capitool. (Bill Clark/CQ Roll Call)