De Québécois Bennedict Mathurin stopte met de wedstrijd van de Pacers de l’Indiana, jeudi, après avoir subi un verstuiking à la cheville.

De inwoner van Montreal-Nord heeft een paar minuten op het parket gewacht tot hij probeerde door te dringen in de richting van de basket van de Houston Rockets. Het is een graf van façon maladroite en een passé de longues seconden au sol avant de quitter le terrain.

Après la rencontre, l’entraîneur-chef Rick Carlisle heeft geen kans om de mise à jour très concrète offfrir au sujet de son protégé te maken. Een toutefois bevestigde dat hij aanwezig zou zijn bij het beoordelen van wedstrijden, en dat was CBS.

Mathurin nam deel aan een uitzonderlijke première in het circuit Silver. Même s’il amorce presque tous les matches des siens sur le banc, il amassé en moyenne 16.9 points et 4.1 rebonds par rencontre.

Als je het gevoel hebt dat je les Pacers kent, moet je ervoor zorgen dat je de raketten van 134 tot 125 keer verlengt.

Tyrese Haliburton heeft een prijs als hoofdkeuze, en pas op de prijs. De tweede beste spelmaker in de NBA dit seizoen verzamelde 29 punten en 19 assists, een van de beste prestaties van het seizoen.

Myles Turner (21 punten) en Jordan Nwora (18 punten) vielen ook op in de overwinning

Met een record van 15-51 maakte het Texaanse team een ​​comeback in het vierde kwartaal dankzij Jabari Smith, die 30 punten en 12 rebounds scoorde.