Een ninja die een zwaard hanteert, staat tegenover een aanvallende haai.

Afbeelding:: Extreme film:

ninja: Tegen. Haai:. Het is een film. Een echte film, die volgende maand in de Japanse bioscopen te zien zal zijn. Het heeft zelfs een echte trailer, wat zonder twijfel de meest belachelijk gewelddadige en stomme filmtrailer is die ik ooit heb gezien. Hier is die aanhanger.

Wederom een ​​waarschuwing. Deze trailer bruist van het CG-bloed en bezaaid met uiteengereten lichaamsdelen, zowel figuurlijk als letterlijk.

Moeten we echt nog iets zeggen? Natuurlijk, misschien zou een meer accurate titel zijn ninja tegen ninja tegen ninja tegen Samurai versus zombies versus zombies Meer ninja’s. Tegen. Haai:en misschien wedijveren de effecten met Syfy TV-films zoals: Sharknado serie. (Wat, zoals ik denk dat we het achteraf allemaal wel eens zijn, meer ninja’s nodig had.) Dat zijn echter het soort details dat vervaagt als je een haai door de grond ziet barsten in zijn bloeddorst van ninja’s. Je hebt deze ogenschijnlijk officiële plotsamenvatting absoluut niet nodig.

De setting is de Edo-periode, toen de afgeslachte lijken van de dorpelingen werden gevonden op het strand van het dorp Okitsu, een afgelegen gebied. Samejiro Mizuchi, de leider van de Koumashu Heresy Group, gebruikt ninjutsu om de haaien te dwingen parels van de dorpelingen te verzamelen om de kracht van onsterfelijkheid te verkrijgen.

Gefrustreerd door deze situatie gaat het dorpshoofd naar Kotaro Shiozaki, een lijfwacht bij een tempel aan de rand van het dorp, om hulp te vragen. Kotaro accepteert de baan met een beloning, maar een ninja genaamd Kikuma verschijnt op zijn pad. Kotaro daagt Sameshirou uit om de dorpelingen te redden, maar wat voor hem verschijnt is een gigantische haai die niet van deze wereld lijkt te zijn.

De film bevat een heleboel: Tokusatsu-acteurs: van diversen: Kamen-rijder: En: ultraman: serie:, evenals een professionele worstelaar. Kaartje verkocht! Of zou het zijn als ik op 14 april in Japan was, wanneer? ninja tegen Haai: rauw. Ik hoop dat een Amerikaanse VOD-release niet al te ver achterblijft, zoals ik zal zijn geschokt als dit hier een theatrale release krijgt.


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.