“Huisrepublikeinen hebben de kiezers laten zien dat hun caucus zich meer bezighoudt met politiek onderzoek, het versterken van extremisten en het vinden van macht voor zichzelf, dan met het verbeteren van het leven van gewone gezinnen – en dat zal duidelijk contrasteren met de formidabele democratische frontliners”, zei ze. “Democraten zullen in 2024 geweldige offensieve kansen krijgen, en het behouden van die zetels is de sleutel op onze weg naar het terugwinnen van een meerderheid.”

De Frontline-lijst bevat geen door de GOP bezette zetels in staten als Californië en New York, die de Huisdemocraten zien als onderdeel van hun formule om een ​​meerderheid te behalen in 2024. De DCCC zal die doelen later identificeren en opnemen in programma’s zoals zijn Rood naar blauw aanduiding. De Frontline-lijst bevat ook geen open-seat swing-districten, zoals Michigan’s 7th, waar Rep. Elissa Slotkin vertrekt om zich kandidaat te stellen voor de Senaat.

“Voordat partijen zelfs hun volledige lijst van aanvallende doelen kennen, is het vrij eenvoudig om erachter te komen waar ze verdediging zullen spelen”, zegt Nathan L. Gonzales, verkiezingsanalist bij CQ Roll Call. “Het is prima dat een systeem voor vroegtijdige waarschuwing potentiële donateurs en partners doorverwijst naar gevestigde exploitanten die mogelijk de meeste problemen hebben. Kwetsbare gevestigde exploitanten hebben misschien nog geen uitdagers, maar ze kunnen nu beginnen met geld inzamelen met de verwachting van een serieuze run.

Democraten moeten ronduit vijf zetels winnen om in 2024 een meerderheid te herwinnen. De DCCC haalde in januari meer dan $ 8 miljoen op, volgens de gegevens van de Federal Election Commission, en had $ 17,2 miljoen in contanten. Hij had ook $ 16 miljoen aan schulden.

Zijn GOP-tegenhanger, het Republican National Congressional Committee, haalde in januari meer dan $ 4,5 miljoen op, volgens FEC-gegevens, en had $ 17,5 miljoen bij de hand en $ 14 miljoen aan schulden.