Afbeelding voor artikel getiteld New Rumors Tease Avatar: The Latest Versions of Aang and Friends' Airbender Movie

Afbeelding:: Nickelodeon

door Andy Samberg Indiana Jones parodie Graver! wordt een: Brooklyn 99 ontmoeting. Kijk ook eens uit griezelige trailers voor: De tank: En: De opstanding van Charles Mansonnet zoals: een nieuwe trailer voor: Gele jassen:secondeseconde : seizoen:. Spoilers krijgen!

Afbeelding voor artikel getiteld New Rumors Tease Avatar: The Latest Versions of Aang and Friends' Airbender Movie

Klaar of niet 2:

In een recent interview met: Grappig:Boek:, huil VI: co-regisseur Matt Bettinelli-Olpin heeft bevestigd dat er nog steeds plannen zijn voor een vervolg in 2019 Klaar of niet?

Het is hoop. We zouden graag.


Brooklyn 45:

Ted Geoghegan (Mohawk, We zijn altijd hier) deelde een handgeschilderde poster met: Brooklyn 45:, zijn nieuwe historische horrorfilm over een seance die direct na de Tweede Wereldoorlog door militaire veteranen werd gehouden. Anne Ramsay, Ezra Buzzington, Jeremy Holm, Larry Fessenden, Ron E. Rains, en Kristina Klebe zijn gehecht aan de ster.


De tank:

Kusteigenaren laten per ongeluk een salamanderachtige mutant los uit zijn speciale verblijf in de trailer om: De tank:.

THE TANK (2023) Officiële trailer |: Kijk in de bioscopen op 21 april en digitaal op 25 april


De opstanding van Charles Manson

Een vreemde sekte is vastbesloten om Charles Manson weer tot leven te wekken in de trailer voor: De opstanding van Charles Manson (natuurlijk) met Frank Grillo en Jaime King.

De opstanding van Charles Manson (2023) Trailer

Avatar: The Airbender’s laatste filmpjes:

Avatar News, verwijzend naar rapportage door Daniel RPK, heeft karakterbeschrijvingen voor een van de komende De laatste luchtmeester filmprojecten, gericht op versies van de personages van midden twintig.


Graver!

Brooklyn 99door Andy Samberg, Jo Lo Truglio, en Melissa Fumero in de nieuwste trailer voor: Graver! ook een geanimeerde parodie op Indiana Jones: met de stemtalenten van Daniel Radcliffe, Clancy Brown, Tim Meadows, Edgar Wright, Maya Rudolph, Harvey Guillen, Jane Lynch, en meer:.

Officiële trailer – “Digman!”


Gele jassen:

Eindelijk een nieuwe Gele jassen: de trailer onthult dat Lottie “toegewijd was aan een psychiatrische inrichting in Zwitserland” voordat ze de leider werd van de sekte die we in seizoen twee ontmoeten.

Yellowjackets seizoen 2 officiële trailer |: SHOW TIME:


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.