Natuurlijk Kettingzaag manhet is Denji krijgt kettingzagen als wapens en een hoofd in zijn onheilige pact met een demon. Wat als je dat was? gewoon een samoerai met een grote kettingzaag? Hidari: heeft het antwoord, en het antwoord is: behoorlijk ziek

Deze korte aanhangwagen, geschreven en geregisseerd door Masashi Kawamura en geanimeerd met Dwarf Studio, bekend om hun weelderige en schattige werk aan: Netflix: Rilakkuma serie:, beesten:en meer, maakt deel uit van een pitch om een ​​volledige versie te financieren van: Hidari: via Kickstarter. Geïnspireerd door het houtwerk en de legende van de mysterieuze 17e eeuw Japanse beeldhouwer Jingoro Hidarihet verhaal volgt Hidari terwijl hij een heel ander type mes op zich neemt op een zoektocht naar wraak nadat hij was verraden door zijn collega-ambachtslieden en zijn arm had verloren.

HIDARI (Pilotfilm) – De stop-motion samoeraifilm

Natuurlijk vervangt Hidari de arm door een coole houten punkprothese en snijdt, steekt en hakt hij door een legioen vijanden in deze ongelooflijke korte film. De actie is onberispelijk en het gebruik van poppen (ontworpen door stop-motion studio Tecarat) geïnspireerd door Hidari’s echte sculpturen creëert een meeslepende esthetiek. waar letterlijk: ledematen zijn afgehakt en de stilistische bloedspatten worden wolken van zaagsel.

Kawamura hoopt draaien, afslaan Hidari: in een volwaardige actie-fantasiefilm tegen 2028 (een goede stop-motion duurt: tijd:). Het goede nieuws is dat de Kickstarter zijn doel van 2 miljoen yen al ruimschoots heeft overschreden in iets meer dan een dag na het live gaan van de campagne, maar je kunt ga altijd en steun dat als je geïnteresseerd bent.


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.