Afbeelding voor artikel met de titel Kom van dichtbij met TMNT.  Het radicale nieuwe speelgoed van Mutant Mayhem

Foto:: Kyle Barr/Gizmodo

Eerder deze week gaven Paramount en Nickelodeon ons onze langverwachte eerste blik op: Teenage Mutant Ninja Turtles. Mutante chaosde volgende geanimeerde herstart van: legendarische helden in een halve schaal. Maar wat zou? nieuwe schildpadden: zonder nieuw speelgoed zitten?

Vandaag heeft Playmates in New York op Play Dates NYC officieel het eerste speelgoed onthuld dat is geïnspireerd op de nieuwe film en hets bijgewerkte en herontworpen neemt het op tegen de jonge Mikey, Donnie, Leo en Raph. Net zoals: cijfers voor de vier in meerdere schalen en variaties zal de lijn ook voertuigen bevatten in de vorm van motorfietsen voor de schildpadden, evenals de nieuwste versie van hun iconische pizzawagen (die inderdaad een pizzalanceerder bevat) – en een enorme speelset van hun ondergrondse schuilplaats.

io9 was aanwezig om het speelgoed te bekijken voor hun vrijlating in juni. VS:blader om meer te zien, inclusief alle figuren, nieuwe voertuigen en zelfs enkele rollenspeel speelgoed gebaseerd op klassieke schildpadwapens. Teenage Mutant Ninja Turtles. Mutante chaos zijn theaters op 4 augustus.