Afbeelding van het artikel met de titel 10 cultpersonages uit de film Scream:

Schermafbeelding:: Paramount Pictures

Mindy – Martha’s dochter, Randy’s nichtje – zet de familietraditie voort om een ​​complete horrornerd te zijn, met een bijzondere focus op “requels” in het algemeen en Steken: bepaalde serie. Na ternauwernood het bloedbad te hebben overleefd van: Schreeuwen:Mindy (Gele jassen:Jasmin Savoy Brown) en haar iets minder interessante tweelingbroer Chad (Liefs, Victor‘s Mason Gooding), komen terug voor huil VI:– en we kunnen niet wachten om Mindy het op te zien nemen tegen New York en, vermoedelijk, nog een paar rondes te doen met Ghostface.


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.