[Westerman sees bipartisan path for permitting overhaul]

Nadat het Huis een resolutie had aangenomen waarin het een regel van het ministerie van Arbeid afkeurde die pensioenfondsen toestond om milieu-, sociale en bestuurlijke factoren, ook wel ESG-criteria genoemd, mee te nemen in hun investeringsbeslissingen, stemde de Senaat met 50 stemmen voor en 46 tegen om de maatregel voor president goed te keuren. Joe. Het verwachte veto van Biden.

Veel Republikeinse energierekeningen die door het Huis sijpelen, zullen waarschijnlijk geen steun krijgen van de Democratische Senaat, zoals een Rep.-maatregel. Jeff Duncan, RS.C., die toekomstige federale verboden tegen hydraulisch breken zou verbieden.

In de eerste hoorzitting over energie en handel van dit congres, Rep. Bill Johnson, R-Ohio, voorzitter van de nieuwe subcommissie voor milieu, productie en kritieke materialen, zei dat Amerikaanse bedrijven meer gas uit de grond moeten halen.

“De wereldwijde vraag neemt een hoge vlucht”, zei Johnson. “We zouden willen dat de wereld meer op ons vertrouwt voor aardgas, en niet andersom.”