Grafisch met Erling Haaland en het BBC Sport Gossip-logo

Real Madrid van plan om deze zomer te verhuizen naar die van Manchester City De Noorse spits Erling Haaland, 22, als onderdeel van een plan om een ​​nieuwe generatie jonge sterren binnen te halen, waaronder ook van Borussia Dortmund Engelse middenvelder Jude Bellingham, 19. (Onafhankelijk)externe link:

die van Manchester United Engeland verdediger Harry Maguire, 30, is een £50million zomer doel voor Paris Saint Germain. (zon)externe link:

van Bayern München erevoorzitter Uli Hoeness zegt dat het “geweldig” zou zijn als de Duitse kampioenen een stap zetten om: Tottenham De Engelse spits Harry Kane, 29, en die dag besteedt de club 100 miljoen euro aan een transfer “gebeurt”. (Sky Sport Duitsland – in het Duits)externe link:

Manchester United hebben toegevoegd: van Chelsea De Engelse middenvelder Mason Mount, 24, op hun lijst met potentiële zomeraanwinsten. (De bewaker)externe link:

Mauricio Pochettino zei: Tottenham hij wil graag terugkeren en Antonio Conte vervangen als manager, maar de 51-jarige Argentijn heeft ook clubopties buiten Engeland. (Talksport)externe link:

Tottenham zal de verdiensten van Pochettino en Thomas Tuchel bespreken als potentiële opvolgers van Conte, van wie de club afscheid gaat nemen. (Voogd)externe link:

Brentford baas Thomas Frank en: van Fulham Marco Silva staat ook op de shortlist van vijf man om Conte te vervangen bij: Tottenham. (Onafhankelijk)externe link:

Manchester City zijn klaar om de Spaanse verdediger Aymeric Laporte, 28, deze zomer te verkopen als de club een topvervanger kan bemachtigen. (De voetbalinsider)externe link:

Manchester United zijn een van de clubs die geïnteresseerd zijn in de 29-jarige Argentijnse spits Paulo Dybala, die deze zomer voor slechts £ 11 miljoen kan worden getekend, ondanks zijn toetreding tot Rome: afgelopen jaar. (Doel)externe link:

Manchester United voegde zich ook bij de groeiende fanlijst voor: Brentford doelman David Raya, de 27-jarige Spanjaard, gaat de Bees verlaten nadat hij een nieuw contract heeft geweigerd. (Talksport)externe link:

die van Manchester City De Portugese vleugelverdediger Joao Cancelo, 28, is naar voren gekomen als een potentieel transferdoelwit voor Barcelona: na zijn op huurbasis bij: Bayern München eindigt in de zomer. (Sport – in het Spaans)externe link:

wolven zijn ingesteld om nog eens £ 20 miljoen te verhuizen naar de stad Bristol Alex Scott terwijl ze vooruit willen Tottenham En: West Ham in de race om de 19-jarige Engelse middenvelder vast te leggen. (Telegraaf – abonnement vereist)externe link:

Argentijnse spits Lionel Messi, 35, is in gesprek om een ​​nieuw contract te ondertekenen bij: Paris Saint Germain, maar de Franse spits Kylian Mbappe, 24, en de Braziliaanse spits Neymar, 31, zouden deze zomer de Ligue 1-kampioenen kunnen verlaten. (Posten)externe link:

Newcastle United zijn klaar om te concurreren met een handvol Premier League-rivalen om te tekenen van Southampton Engelse middenvelder James Ward-Prowse, 28, deze zomer. (De voetbalinsider)externe link:

Newcastle zijn van plan om een ​​nieuw langetermijncontract overeen te komen met de Braziliaanse middenvelder Bruno Guimaraes, 25. (Telegraaf – abonnement vereist)externe link:

InterMilaan: hebben Edin Dzeko een nieuw contract voor een jaar aangeboden, maar de Bosnische spits, 36, wil een contract voor twee jaar en zou daarom kunnen aansluiten West Hammet de Italiaanse spits Gianluca Scamacca, 24, die in de tegenovergestelde richting gaat. (Gazzetta dello Sport – in het Italiaans)externe link:

Bayer Leverkusen Het is onwaarschijnlijk dat hij een permanente deal zal nastreven voor de Engelse vleugelspeler Callum Hudson-Odoi, 22, wanneer zijn lening Chelsea vervalt in de zomer. (Sky Sport Duitsland – in het Duits)externe link:

De Nederlandse middenvelder Frenkie de Jong, 25, is weggelopen van een mogelijke verhuizing naar: Manchester United zeggen dat hij is “erg blij om Barcelona:“. (RAC1, via doel)externe link:

Londen: leiden de race om de 18-jarige Spaanse vleugelspeler Ilias Akhomach vast te leggen wanneer zijn contract afloopt op: Barcelona: deze zomer. (Sport – in het Spaans)externe link:

Arsenaal: En: Chelsea zijn toegetreden tot de lijst van clubs die interesse hebben getoond in het contracteren van de 18-jarige Braziliaanse spits Vitor Roque Athletico Paranaense. (90 minuten)externe link:

Paris Saint Germain overwegen coach Christophe Galtier te vervangen door hun voormalige baas Thomas Tuchel, die nog steeds werkloos is nadat hij afgelopen september door Chelsea werd ontslagen. (Relevo – in het Spaans)externe link:

Laatste pagina van de Daily Star van 10 maart 2023
Daily Star achterpagina

Alles wat je moet weten over de banner van je Premier League-teamBBC Sport Banner Voettekst