Richarlison heeft zich uitgesproken tegen Antonio Conte na het vertrek van de Spurs in de Champions League

Richarlison heeft zich uitgesproken tegen Antonio Conte na het vertrek van de Spurs in de Champions League (TNT Sports)

Richarlison hekelde Antonio Conte na het vertrek van Tottenham Hotspur op woensdagavond en noemde het seizoen van Spurs “s***”.

Na met 1-0 te hebben verloren van AC Milan in de heenwedstrijd in San Siro, had Spurs een overwinning nodig in hun terugwedstrijd thuis om de kwartfinales te bereiken, maar in plaats daarvan leverden ze een levenloze prestatie toen ze hinkend naar een doelpuntloos gelijkspel tegen een momenteel zittende kant. vijfde in de Serie A.

Nadat Spurs was uitgeschakeld, bekritiseerde Richarlison de tactiek van Conte in de tweede helft tegen AC Milan en beweerde dat de Italiaan niet had uitgelegd waarom hij de wedstrijd als invaller begon.

“We zijn uit de grootste clubcompetitie, maar we kunnen niet zo spelen als we een doelpunt nodig hebben. We moeten mensen aan het werk krijgen, vooral in de tweede helft”, zegt Richarlison tegen TNT Sports.

“Nu valt er niet veel te bespreken, we kunnen de schuld niet geven, nu moeten we ons concentreren op de Premier League, we hebben morgen vroeg training en de volgende wedstrijd is tegen Nottingham Forest.”

LONDEN, ENGELAND - MAART 08: Antonio Conte, manager van Tottenham Hotspur reageert tijdens de UEFA Champions League-ronde van 16 heenwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en AC Milan in het Tottenham Hotspur Stadium op 8 maart 2023 in Londen, VK - United.  (Foto door Fantasista/Getty Images)

Antonio Conte zal naar verwachting Tottenham aan het einde van het seizoen verlaten (Getty)

Gevraagd naar zijn eigen situatie bij Spurs en Conte’s beslissing om hem op de bank te laten zitten voor de terugwedstrijd tegen AC Milan, antwoordde Richarlison: “Ik begreep het ook niet.” Ik speelde goed, ik was in goede vorm, ik had twee overwinningen tegen West Ham en Chelsea en ineens zette hij me op de bank.

“Tegen Wolves speelde hij vijf minuten tegen me, ik vroeg waarom en ze vertelden me niets.

Gisteren vroeg hij me om een ​​test op het trainingsveld te doen, hij zei dat als ik het goed deed, hij me zou spelen, en toen de wedstrijd kwam, zette hij me op de bank. Deze dingen zijn niet te begrijpen.

Richarlison beweert dat hij geen uitleg kreeg waarom hij op de bank zat voor de terugwedstrijd van Spurs tegen AC Milan (Shutterstock)

Hij legde niets uit. Eens kijken wat hij morgen zegt.

‘Je hebt hier geen idioten, ik ben een professional, ik werk elke dag en ik wil spelen. Ik heb meer minuten nodig.

‘Als het seizoen is, sorry voor het woord, het is s*** waarom heb ik geen minuten?

“Ik had een kleine blessure, maar als ik op het veld sta, geef ik mijn leven. Ik heb twee goede wedstrijden achter de rug, vooral tegen Chelsea, waar ik alle 90 minuten speelde en een wedstrijd won.”

“Er valt niet veel te bespreken. Ik had moeten spelen en nu zou ik hier niet hoeven te huilen.”

Op de vraag hoe hij de rest van het seizoen gefocust blijft, antwoordde Richarlison: “Er zijn nog ongeveer 20 wedstrijden over, bijna 20 wedstrijden, ik weet niet 18 … dertien, ja?” Concentreer je op die wedstrijden en maak zoveel mogelijk doelpunten, want de club heeft veel voor me betaald en tot nu toe heb ik dat niet geëvenaard op het veld.

“Natuurlijk hebben de blessures me een beetje vertraagd, ik moest ook meer minuten spelen, maar nu ga ik naar huis, ik rust uit, morgen trainen we vroeg en kijken of ze me in de basiself plaatsen voor de volgende wedstrijd.” .’

Kijk voor meer van dit soort verhalen op onze sportpagina.

Volg Metro Sport voor het laatste nieuws over
Facebook, Twitter En instagram.