Democratische vertegenwoordiger. Jamie Raskin uit Maryland beweerde woensdag dat wetgeving om te voorkomen dat overheidsagenten Amerikanen censureren, dictators als de Russische president Vladimir Poetin zou helpen.

“We hebben agentschappen die sociale media waarschuwen en zeggen dat ze frauduleuze informatie op uw platform plaatsen en nu komen ze naar voren en zeggen dat democraten proberen wat te doen? De waarheid vertellen? Niet democraten. De regering, onze betaalde federale overheidsinstanties vertellen sociale media dat Rusland, China en Iran zich proberen te mengen in onze verkiezingen”, zei Raskin bellend HR 140de wet op de bescherming van meningsuiting tegen overheidsinmenging, de “bescherming van de wet van Poetin”. (GERELATEERD: ‘Het publiek zou moeten zien wat er is gebeurd’: Tucker prijst Kevin McCarthy voor zijn belofte om beelden van 6 januari te plaatsen)

vertegenwoordiger Republikeins. James Comer uit Kentucky, voorzitter van de House Oversight Committee, introduceerde het wetsvoorstel op 2 januari. 9.

SHOW:

“Ze willen dat Poetin en Xi vrij rondlopen op onze platforms en beboeten federale overheidsmedewerkers met duizenden dollars als ze onze regering waarschuwen voor wat kwaadwillende buitenlandse actoren aan het doen zijn. En de hele rechtvaardiging daarvoor is hun idiote obsessie. voor de laptop van Hunter Biden,” vervolgde Raskin.

Journalist Michael Schellenberger meldde dat de FBI Twitter bijna $ 3,5 miljoen betaalde om het bedrijf terug te betalen voor de tijd die het besteedde aan het reageren op verzoeken van bureaus. Uit de documenten bleek ook dat de FBI gecontacteerd Twitter over mogelijke lekken waarbij Hunter Biden betrokken is, voorafgaand aan New York Post rapporten op de inhoud van een laptop die Biden in een computerreparatiewerkplaats heeft gedumpt.

Raskin viel in zijn toespraak ook Fox News-presentator Tucker Carlson, mede-oprichter van de Daily Caller en ere-bestuurslid van de Daily Caller News Foundation, aan. Carlson heeft beelden vrijgegeven van de rel van 6 januari 2021 op Capitol Hill, geleverd door House Speaker Kevin McCarthy, die volgens de Fox News-presentator de beweringen over een “opstand” die de Democraten sinds de rel hebben geuit, “vernietigt”.

“Nu strekt hun grote leugen zich uit tot 6 januari. We moeten het bewijs niet met onze eigen ogen, met onze eigen oren geloven. We hebben ze zien komen en gaan in deze hal, dit congres, 150 van onze politieagenten pijn doen en verwonden, breken mensen neuzen, mensen hun vingers breken en mensen in het ziekenhuis stoppen en ze zijn nu al weer in het nieuws met grote leugens die nee, nee, nee zeggen, het was een toeristisch bezoek”, zei Raskin.

Raskin noemde voormalig president Donald Trump ook een “hoax gepleegd op Amerikanen door Russen” en noemde beschuldigingen van Russische inmenging in de verkiezingen van 2016.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.