Michael Matheson is een emménageront van een familie die juillet heeft gekocht bij Westmount, in een huis dat de verdediging van de Canadees onlangs heeft verworven voor de coquette met een totaal van 4,1 miljoen dollar.

La demeure, donc l’extérieur est principalement en brique, est bâtie sur deux étages et elle compte un garage. Het heeft ook drie kamers en vier badkamers.


[PHOTOS]    Michael Matheson koopt een huis van $ 4,1 miljoen in Westmount

CAPTURE D’ÉCRAN TIRÉE DE YOUTUBE/SUTTON PERFORMER

Grâce à cette acquisitie, de aankomst van Tricolore werd mogelijk gemaakt door de kapitein van de zoon, Nick Suzuki, die een huis situeerde in een omgeving van vier minuten van voiture van chez lui.

Ofwel: Shea Weber maakte veel winst op haar huis


[PHOTOS]    Michael Matheson koopt een huis van $ 4,1 miljoen in Westmount

CAPTURE D’ÉCRAN TIRÉE DE YOUTUBE/SUTTON PERFORMER

Natif de Pointe-Claire, Matheson s’est emmené à Montréal en juillet dernier, dans la transactie qui a fait passer Jeff Petry en Ryan Poehling aux Penguins uit Pittsburgh. Ook al is het seizoen vertraagd door een aantal blessures, de verdediger lijkt het beste van zichzelf te hebben: in 30 wedstrijden van dit seizoen wint hij 29 en vergaarde hij 19 punten, geen doelpunten.


[PHOTOS]    Michael Matheson koopt een huis van $ 4,1 miljoen in Westmount

CAPTURE D’ÉCRAN TIRÉE DE YOUTUBE/SUTTON PERFORMER

Matheson, die tijdens zijn carrière ook de kleuren van de Florida Panthers droeg, verdient momenteel $4 miljoen per seizoen. Il est encore sous contrat jusqu’à la campagne 2025-2026. Depuis ses debuts dans la LNH, le Québécois a empoché quelque 20 millions $.

– Met medewerking van Philippe Langlois