Senaatsleider Mitch McConnell is woensdagavond in het ziekenhuis opgenomen nadat hij in een hotel was gevallen.

McConnell was in het Waldorf Astoria in Washington DC toen hij struikelde.

“Vanavond strompelde chef-kok McConnell een plaatselijk hotel binnen tijdens een privédiner. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis waar hij wordt behandeld”, zei een woordvoerder in een verklaring. CNN.

Dit is niet de eerste keer dat McConnell medische hulp nodig heeft voor een val. McConnell viel in 2019 thuis en brak zijn schouder. (GERELATEERD: McConnell slaat Tucker’s J6-beelden dicht)

De Californische democratische senator Dianne Feinstein werd onlangs ook in het ziekenhuis opgenomen in San Francisco met gordelroos. Feinstein werd in februari gediagnosticeerd en zal naar verwachting volledig herstellen. Feinstein zegt dat ze hoopt eind maart weer aan het werk te gaan.

De democratische senator van Pennsylvania, John Fetterman, werd ook in het ziekenhuis opgenomen met klinische depressie.

Het team van Fetterman zei dat het goed gaat met de senator, hij werkt samen met de geweldige doktoren en blijft op weg naar herstel.

Fetterman ging op 2 februari naar het Walter Reed National Military Medical Center. 15 om het ziekenhuisbehandeling voor klinische depressie te ondergaan. Hij had in maart 2022 een beroerte gekregen terwijl hij campagne voerde voor de Senaat en depressie wordt vaak gezien als een bijwerking van een beroerte.