Les Lions de Trois-Rivières komen tot een conclusie van hun reeks van vier wedstrijden tegen Royals de Reading met succes, mercredi au Colisée Videotron, en de belangrijke 4 naar 1. Het toezicht op de santé van onze aanvaller Anthony Beauregard.

• Ofwel: Chaque bagarre était de trop, dit cet ancien de la LHJMQ paralysé à la suite d’un combat

• Ofwel: “Je prends Belzile dans mon équipe n’importe quand” – Jake Allen

De inwoner van Saint-Damase werd het slachtoffer van een gewelddadige mise en échec van Shane Sellar in de derde periode en een passé de longues seconden op het ijs voordat hij de wedstrijd verliet. Plus later dans la rencontre, zoon coéquipier Nicolas Guay zal wraak nemen voor een gevecht.

Dit seizoen leidt Beauregard de Lions met 18 doelpunten in 38 wedstrijden.

Dit incident heeft de uitstekende prestatie van Joe Vrbetic in een tweede plan veroorzaakt. De keuze van de septième tour du Canadian de Montréal heeft 31 van de 32 keer een negatieve invloed gehad, met verschillende gevolgen voor de cruciale momenten van de wedstrijd. Il a d’ailleurs concédé le seul but des Royals avec seulement 1 min 14 s. op een eerlijke manier, lorsque Sellar een touché la target en attaque massief.

De formatie trifluvienne avait toutefois frappé trois fois au dernier engagement avant cette mince réplique. Santino Centorame, James Phelan en Cédric Lacroix ontfermen zich over hun eu-raison van Pat Nagle.

Au premier vingt, Ryan Francis waagde zich op het merk van de laser van Lucarne.

Après ce bref retour à la maison, les Lions seront de retour op de route, cette fin de semaine, dans l’État de New York. De confrontatie met Thunder des Adirondack is hetzelfde en dimanche.