Brad Marchand is een goede gesprekspartner, meer parfois, hij is in staat om complimenten te geven. Volgens hem is de onnavolgbare Connor McDavid een van de beste hockeyspelers aller tijden.

• Ofwel: Nombres de overwinningen in carrière: Marc-André Fleury en Patrick Roy dans sa mire

• Ofwel: Patrick Kane is geland in New York om zijn plannen en beloftes te herzien

Jeudi, quelques heures avant la rencontre tussen les Bruins de Boston et les Oilers d’Edmonton au TD Garden, de aanvaller is de meest verfoeide de la Ligue National de hockey is het meest bekende voorbeeld van de aanvoerder van de bezoekers.

“Ce que McDavid fait dans cette ligue en ce moment, c’est incroyable.” Het is zeker dat een van de meilleurs joueurs in de praktijk van de sport, en het meest speciale van de voir de si près”, in Marchand en mêlée de presse.

Ondanks de wedstrijden op het veld, won de ontvoerder het circuit Bettman met 124 punten in 65 wedstrijden, geen 54 doelpunten, twee sommets personeel. De kans dat de eerste winnaar van het plateau van 150 punten werd ontdekt door een seizoen van Mario Lemieux, in 1996.

“Nous ne le voyons que deux fois per année, mais nous considerons ses faits saillants chaque soir pour voir ce qu’il fait, a jouté Marchand. Nous restons des amateurs du jeu, et c’est vraiment amusant d’être témoin de l ‘histoire comme ça et de pouvoir jouer contre lui.’

Au premier match de la seizoen tussen de twee équipes, les Bruins kan worden geïmporteerd 3 à 2. Devinez qui a inscrit les deux filets des Oilers. Nul autre que McDavid.